Tepkilerin odağındaki kadın konuştu: 'Kocam tarafından satıldım'

Çocuğunun trafik kazasında ölmesi sonrası 13 yaşındaki kızı "Annemiz olsaydı başımıza bunlar gelmez" dediği için medya tarafından adeta linç edilen Fatma K. konuştu.

Tepkilerin odağındaki kadın konuştu: 'Kocam tarafından satıldım'

Adana Yüreğir’de bir hafta önce sokakta oynarken kamyonet altında kalarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki çocuğun 13 yaşındaki ablası “Annemiz olsaydı başımıza bunlar gelmezdi” diyerek feryat etmiş, bunun üzerine anne suçlamaların hedefi olmuştu.

Çocuklarının babası olan eski eşinin onu dilenciliğe, fuhşa zorladığını, borçları karşılığı başka bir adama sattığını, çocuklarını görmek istediğinde de “Görürsen ölürsün” diye tehdit ettiğini anlatan Fatma K., “Beni değil, alnıma yazılan bu kaderi lanetleyin” dedi.

Evrensel'in haberine göre, Fatma K. akrabası da olan eski eşi Erol B. ile 16 yıl önce 22 yaşındayken evlenmiş. Aileler anlaşmış, nişan yapılmış ancak daha sonra aileler arasında sorunlar çıkınca evliliğini kaçarak yapmış, 13 yıl evli kalmış. Eski eşinin annesinin de kendileri ile kaldığını aktaran Fatma K, “Annesi çocuklara bakar, biz de tarlada, çapada çalışarak geçiniriz diye düşünüyordum. Sırt sırta verelim para kazanalım diyordum ama o benim üzerimden para kazandı” diyor.

‘DİLENCİLİĞE, FUHŞA ZORLANDIM, ÇARE BULAMADIM…’

Eski kocasının kendisini sürekli dilenmeye zorladığını anlatan Fatma, “Kaynanam bana ‘Benim eşim ölene kadar dilendi, 10 çocuğumu büyüttüm. Senin kocan da çalışmıyor. Dilenmek ayıp değil. Git dilen çocuklarına ekmek getir’ diyordu” diye anlatıyor yaşadıklarını. 13 yıllık evliliği boyunca eski kocasının kendisini daha önce de para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığını ifade eden Fatma K. yaşadıklarını şu şekilde anlattı “Tarlada çalışmak için beni çavuşla gönderdi. Çalışmaya pamuğa, çapaya gidiyordum. Bir yevmiye neye yetecek. Çavuştan borç alıyordum, çocuklarımın ihtiyacını görüyordum. Adam her hafta para veriyordu. Adam ‘Evinizde çalışan yok, ha bire benden para alıyorsunuz’ dedi. Adama bile beni buyur etti. ‘Yat avradımla, 2 bin lira borcumu sil’ dedi. Bir akrabası buna şahit. Beni sattığı şimdiki eşimle beni odaya kilitliyordu. Beni satıyordu işte. Bu satmak değil mi? Bunları kabul ettim. Namusumu satıyordum, dilencilik yapıyordum. Çocuklarıma bir ekmek getirmek için. Ama baktım sonu kötüye gidiyor, çare bulamadım… Bunları bilmeden beni lanetliyorlar.”

‘KOCAM BENİ 5 BİN LİRA BORCA KARŞILIK SATTI’

Şu an evli olduğu adamın eski eşini tanıdığını ve sürekli evlerine gelip gittiğini anlatan Fatma K, “Eski eşim ondan sürekli borç alıyordu. Bir gün ‘Erol, ben sana bir sürü para verdim. Ben bugün sıkıntıya girdim. Ben de borçlarımı ödemek zorundayım’ dedi. Sürekli beni adamla yüz göz ediyordu. Adama benim yanımda ‘Param yok, zaten çocuklarıma bakacak durumda değilim. Eşimle de anlaşamıyorum. Borcum karşılığında sen al’ dedi. Beni 5 bin lira borcu karşılığında bu adama ‘buyur’ etti” diye konuştu.

Etiketler
Trafik Trafik kazası