Deniz Seki'yi yıkan haber! Kardeşi yoğun bakımda

Geçtiğimiz günlerde annesi rahatsızlanan şarkıcı Deniz Seki'nin bu sefer de erkek kardeşi hastanelik oldu. Beyin kanaması geçiren Serdar Seki, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Deniz Seki'yi yıkan haber! Kardeşi yoğun bakımda

Geçtiğimiz aylarda annesinin rahatsızlığıyla uğraşan ve sevenlerinden dua isteyen ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin acısı ikiye katlandı.

Annesinin sağlığına kavuşmasıyla rahat nefes alan Seki'nin bu sefer de erkek kardeşi Serdar Seki, beyin kanaması geçirerek hastanelik oldu.

Deniz Seki'yi yıkan haber! Kardeşi yoğun bakımda - Resim : 1

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

2. Sayfa programında yer alan habere göre: Deniz Seki'nin erkek kardeşi dün iş yerinde fenalaştı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Serdar Seki, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Kan sulandırıcı ilaç kullandığı için bir süre ameliyata alınamayan Serdar Seki'nin ilk operasyonu 6 saat sürdü. Sağlık durumu ciddi olan Serdar Seki, yoğun bakımda tutuluyor. Öte yandan Serdar Seki'nin ameliyattan sonra sol tarafında bir sıkıntı meydana geldiği de ortaya çıktı.

AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

2. Sayfa sunucularının aradığı Deniz Seki ise ağlamaktan konuşamadı. Kardeşini kendisinin büyüttüğünü belirten Seki, sevenlerinden dua istedi.

Etiketler
Deniz Seki Hastane