Stevie Awards 2019’da Ziraat Katılım’a 3 ödül

Ziraat Katılım, uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, dünyanın saygın uluslararası iş ödülleri programı olan Stevie Awards’ta 3 ödüle birden layık görüldü.

Stevie Awards 2019’da Ziraat Katılım’a 3 ödül

Ziraat Katılım 19 Ekim 2019 tarihinde Avusturya Viyana’da gerçekleştirilen ödül töreninde bankacılık alanında gümüş, finansal hizmetler alanında bronz ve halk oylaması neticesinde verilen People Choice ödülünün sahibi oldu.

Reel ekonomiye olan katkısını artırarak sürdüren Ziraat Katılım’ın uluslararası alanda kazandığı bu ödüller, müşterilerine alternatif çözümler sunmak adına yoğun olarak sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmalarındaki motivasyonunu da yükseltecektir.

Ziraat Katılım, rakamsal büyümeye olduğu kadar katılım bankacılığı sektörünün toplam bankacılık piyasasından aldığı payın büyütülmesine ve katılım bankacılığı ürün ve hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına yönelik faaliyetlerini sürdürecektir.

Ziraat Katılım, önümüzdeki dönemde de ülkemiz ve müşterileri için sürekli değer üreterek, her aşamada paylaştıkça daha fazlasını müşterilerine öneren bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.