Kurşun dizisindeki güldüren hataları Armağan Çağlayan fark etti!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu gibi iki usta oyuncunun yer aldığı Kurşun dizisi, ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Kurşun dizisindeki güldüren hataları Armağan Çağlayan fark etti!

GERÇEK GÜNDEM Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu gibi iki usta oyuncunun yer aldığı Kurşun dizisi, ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Dizide Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir. Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır.

Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır.

İlk bölümü 22 Ekim gecesi yayınlanan dizi, sosysl medyada çok sayıda yorum aldı.Yorum yapanlardan biri Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yapmış olan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dı.

''Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke'' diyen Çağlayan'ın yorumları şu şekilde:

''Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke, savcı tutuklama kararı veremez, tutuklama kararını bir tek hakim verebilir''

''Adam başsavcı herhalde :) öyle direk polislere falan emir yağdırıyor''

''1970 yılında cezaevinde açıl görüş yapılırken infaz koruma memuru yokmuymuş''

''Sulh ceza mahkemesinde savcı olmaz #kurşun''

Kurşun dizisindeki güldüren hataları Armağan Çağlayan fark etti! - Resim : 1

Kurşun dizisindeki güldüren hataları Armağan Çağlayan fark etti! - Resim : 2

Etiketler
Armağan Çağlayan Burçin Terzioğlu Engin Altan Düzyatan