Davutoğlu ekibi, en fazla oyu hangi partiden alacaklarını açıkladı

AKP’den istifa eden ve yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakın kaynaklar, en çok oyu AKP'den alacaklarını söyledi.

Davutoğlu ekibi, en fazla oyu hangi partiden alacaklarını açıkladı

AKP’den istifa eden ve yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakın kaynaklar, “Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Bu üç yerden çok oy alıyoruz” dedi.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre Davutoğlu’na yakın yetkili anket sonuçlarına ilişkin, “Bizim masamızda bizim dışımızda anket firmalarının yaptırdığı anketler var. Yüzde 8’in üzerinde oy gözüküyoruz. Yüzde 8.3 gözüküyoruz. Ama bizim aldığımız bir duyum Külliye’nin yaptırdığı anketlerde bize yüzde 5.5-6.5 gibi oy vermişler" dedi.

"Bizim hedefimiz yüzde 50 artı 1’i tek başımıza nasıl alırız, bütün hedefimiz bu" diyen yetkili, "Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Buradan çok oy alıyoruz, bu üç yerden çok ciddi bir şekilde bize karşı teveccüh var” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ahmet Davutoğlu