Rıdvan Dilmen transferi duyurdu: Bu akşam...

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir-Fenerbahçe maçının ilk 45 dakikasının ardından açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen transferi duyurdu: Bu akşam...

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir-Fenerbahçe maçının ilk 45 dakikasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Gustavo transferi ile ilgili konuşan Dilmen, "Luiz Gustavo bu akşam gelecek deniyor. Duyduklarımız bu. Ali Bey'in öncelik verdiği oyuncu, bu transferi çok istiyor"dedi.

Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e konuk olurken ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

"Onu anlamış değilim"

Dirar'ın sol bek oynamaması gerektiği ifade eden Dilmen, ''Crivelli, Jailson'un içinden geçti. Jailson koşarken yanlış bir dönüş yaptı. Crivelli o golü bilerek mi attı çok merak ettim, inanılmaz bir vuruş yaptı. Dirar neden sol bek, onu da anlamış değilim!'' dedi.

"Serdar Aziz sağlamsa oynayacak"

Stoper tercihinin Serdar Aziz'den yapılması gerektiğini belirten futbol adamı, ''Serdar Aziz sağlamsa oynayacak. Neticede gerçek stoper. Hatta Sadık da oynayacak. Dediğim gibi Fenerbahçe 4 savunmacısının 3'ü orta saha.'' ifadelerini kullandı.

"Luiz Gustavo bu akşam gelecek deniyor"

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Gustavo transferi ile ilgili konuşan Dilmen, ''Luiz Gustavo bu akşam gelecek deniyor. Duyduklarımız bu. Ali Bey'in öncelik verdiği oyuncu, bu transferi çok istiyor." dedi.

Etiketler
Fenerbahçe Başakşehir Rıdvan Dilmen