Suriyeli kadının ardından annesinin cesedi bulundu!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki dün gece Suriyeli Hayat Meşail'in elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulunmasının ardından evde yapılan aramada annesinin de cesedi bulundu.

Suriyeli kadının ardından annesinin cesedi bulundu!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki dün gece Suriyeli Hayat Meşail'in (29), elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulunmasının ardından evde yapılan aramada üzeri halı ve parke parçalarıyla örtülerek çuvalın içerisine konulan annesi Sabah Meşail'in de (54) cesedi bulundu.

Her iki cesedinde elleri ile ayaklarının bağlı olduğu ve boğularak öldürüldükleri belirtildi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde bir apartman dairesinden sesler duyan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, pencereden içeriye girdiklerinde salonda elleri ile ayakları bağlı ve boğularak öldürülmüş Hayat Meşail'in cesediyle karşılaştı.

Çevredeki görgü tanıklarını dinleyen polis ekipleri, Hayat Meşail'in eşi Ali H. ile bir kişinin daha polis ekipleri gelmeden pencereden çıkarak kaçtıklarını öğrendi. Çevrede araştırma yapan polis, şüphelilerden K.J.'yi gözaltına aldı. Polis ekiplerine ifade veren şüpheli K.J., cinayeti Hayat Meşail'in dini nikahlı eşi Ali H.'nin işlediğini, evdeki tüm altınları alarak kaçtığını söyledi.

AYNI EVDE İKİNCİ CESET BULUNDU

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde yaptıkları detaylı aramada yatak odası bölümündeki dağınıklığı fark etti. Buradaki halı, valiz ve parke parçalarını kaldıran ekipler, çuvalın içerisinde elleri ile ayakları bağlanmış bir kadın cesedi daha buldu. Cesedin, Hayat Meşail'in annesi Sabah Meşail'e ait olduğu tespit edildi.

KATİL ZANLISI KOCA ALTINLARI ALIP KAÇMIŞ

Gözaltındaki K.J., ifadesinde, Hayat Meşail ile annesi Sabah Meşail'in yüklü miktarda altınları bulunduğunu ve Ali H.'ye vermediklerini, Ali H.'nin da bu sebepten dolayı cinayeti işleyerek altınları alıp kaçtığını söyledi. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin katil zanlısı Ali H.'yi yakalamak için çalışmaları sürüyor.

AĞIZLARI BANTLANIP, İPLE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLÜR

Hayat Meşail ve annesi Sabah Meşail'e ait cesetler, savcının yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Buradaki ilk rapora göre, her iki cesette de ateşli silah ya da kesik izini rastlanmadığı, önce ağızlarının bantlandığı daha sonra da iple boğularak öldürdükleri tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KATİL ZANLISI ADANA'DA YAKALANDI

Bursa'da dün gece Suriyeli Hayat Meşail (29) ve Sabah Meşail'in (54), elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulunmasının ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, şüphelilerden K.J.'yi yakaladı. K.J.'nin ifadesi doğrultusunda polis, diğer şüpheli Ali H.'nin olayın ardından çaldıkları altınlarla birlikte otomobiliyle Suriye'ye kaçacağı yönünde istihbarat alan Bursa Polisi, çevre illerin emniyet teşkilatlarına bilgi verdi. Yapılan araştırmalar sonucu otomobille Adana'ya geldiği belirlenen Ali H., düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. Ali H.'nin Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bursa'ya getirileceği öğrenildi.

Etiketler
Bursa Suriye