Millet İttifakı Yenimahalle'yi salladı

Millet İttifakının Çiğli’deki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Millet İttifakı Yenimahalle'yi salladı

Çiğli’yi mahalle mahalle gezen Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü’nün katıldığı Yenimahalle toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER: YENİMAHALLE BENİM EVİM, YUVAM

İYİ Parti’nin Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Güler, kendisinin de Yenimahalle doğumlu olduğunu söyleyerek: “Böyle güzel bir kalabalığın karşısında olmak çok güzel… Ben bu mahallenin çocuğum. Doğduğum günden ortaokul yıllarına kadar bu mahalledeydim. Eski komşularımı, ağabeylerimi, ablalarımı burada görmekten çok mutluyum. Burası benim evim, yuvam.

İYİ Parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi ile bir işbirliği, güç birliği yaptık. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer ve Çiğli’de pırıl pırıl kardeşimiz Utku Gümrükçü ile çok güzel şeyler yapacağımıza, bugüne kadar yapılmamış projeleri hayata geçireceğimize emin olun. Buradaki kalabalık, sizlerin bize ilgisi, güveni ve sevgisini gösteriyor” dedi.

GÜMRÜKÇÜ: SİZLER BENİM DOSTUMSUNUZ, DOST ACI SÖYLESİN

Çiğli’nin kalbinin Yenimahalle’de attığını söyleyen Gümrükçü: “Çiğli’nin sanayisi burada, hastanesi burada… Çiğli’de 72 milletten insan yaşıyor ve Türkiye’ye örnek olacak bir kardeşlik ile yaşıyor. Şimdi bize düşen 26 mahalleye eşit hizmet götürmemiz gerekiyor. Geldiğimiz andan itibaren yapacağımız ilk iş bu.

Çiğli’de fiziki bir bölünmüştük de var. İZBAN böldü; sesimizi çıkarmak istedik ama yetmedi. Çiğli’yi ortak bir kentlilik anlayışı ile yeniden birleştireceğiz. Ben açık açık söylüyorum; ben Çiğli’de iki dönem Belediye Başkanlığı yapmak istiyorum ve birinci beş yılın sonunda herkesin yaşamaktan gurur duyacağı bir Çiğli’yi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

YAPACAĞINIZ TERCİH ÇİĞLİ’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

Göreve geldiklerinden itibaren vaatlerini gerçekleştirmek için yoğun bir mesai içine gireceklerini söyleyen Gümrükçü: “İnsanın dostu olsun, o dost da acı söylesin. Biz bir şeyi yanlış yaparsak, eksik yaparsak bunu bize söyleyin. Burada imar ile ilgili bir planlama yapılmak istendi, sizin içinize sinmedi ve istemediniz. Tamam, bizim görevimiz sizin istediğiniz, içinize sinen bir düzenleme yapmak. Vatandaşın kalbini kırmadan, evinden, yurdundan etmeden bir çözüm üreteceğiz. Olur da bir yanlış yaparsak nasıl daha önce sesinizi yükselttiniz, itiraz ettiniz ben sizden yine aynı tavrı göstermenizi istiyorum.

Bizim derdimiz hizmet; eğer şu konuşmamdan beni beğendiyseniz, ‘bu çocuk yapar’ derseniz gelin oyları birleştirelim. Sandıktan ne çıkacağı çok önemli. Sandıktan zaten birinci çıkacağız. Ama yüzde 70’i geçersek Ankara der ki: ‘Bu başkanda bir şey var. Arkasında halk gücü var’ derler ve kapılar o zaman daha da açılır. Yapacağınız tercih Çiğli’nin kaderini değiştirecek. Benim anlayışımda ‘o mahalle bana oy verdi bu oy vermedi’ diye bir şey yok. Her mahalleye eşit hizmeti götürmek bizim boynumuzun borcu” dedi.

Etiketler
İttifak Millet İttifakı Seçim