Fatih Terim'den Galatasaray'a 5 yıllık imza! İşte alacağı ücret

Galatasaray, Fatih Terim'in Mayıs ayında sona erecek olan sözleşmesini 5 yıllığına uzattı.

Fatih Terim'den Galatasaray'a 5 yıllık imza! İşte alacağı ücret

Galatasaray, Mayıs 2019'da sözleşmesi bitecek olan Fatih Terim'in sözleşmesini 5 yıllığına uzattı.

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray Kulübü, Terim’in 2024 Mayıs ayına kadar olan yeni sözleşmesini Mart ayının ilk haftasında TFF’ye resmen iletecek.

Sarı kırmızılılarda Başkan Mustafa Cengiz ve 2.Başkan Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz hafta, Fatih Terim’in avukatı Rezan Epözdemir ile bir araya geldi.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray’dan herhangi bir talepte bulunmayıp görüşmede de kendi değil avukatı Epözdemir yer aldı. Fatih Terim, Galatasaray’dan herhangi bir ücret artışı talep etmeyip taraflar mevcut sözleşme şartları ile yola devam edecek.

Tecrübeli teknik adamın 5 yıllık yeni sözleşmesinde tazminat maddesi yer almayacak. Başarı odaklı kontratta Fatih Terim, sadece şampiyonluk halinde 2017 yılında imzaladığı kontratta olduğu gibi yaklaşık 500 bin euro ekstra prim alacak.

TFF’ye önümüzdeki hafta bildirilecek olan kontratta Terim, şu anda olduğu gibi Galatasaray Kulübünden yıllık 3 milyon euronun karşılığı olan 18 milyon TL net ücret alacak.

Prensip anlaşmanın sağlandığı Terim’in 5 yıllık sözleşmeye imza atması ile resmen devreye girecek olan kontratın ardından tecrübeli teknik adamın Galatasaray Kulübü ile en uzun süreli imza attığı anlaşma olacak.

Etiketler
Galatasaray Fatih Terim Saray