Çekilme kararı alan Hasan Karabağ'dan 'Bayraklı' açıklaması

Yaklaşık 2 ay önce Büyükşehir için yola çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sürpriz bir karar aldı.

Çekilme kararı alan Hasan Karabağ'dan 'Bayraklı' açıklaması

Yaklaşık 2 ay önce Büyükşehir için yola çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sürpriz bir karar aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, aday adaylığını çektiğini açıkladı.

Basın kuruluşlarına kısa bir açıklama geçen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, şu ifadelere yer verdi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kendi isteğimle, gördüğüm lüzum üzerine aday adaylığımı çekiyorum. Bu zamana kadar yanımda olarak bana destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim."

BELEDİYECİLİĞİ BIRAKIYOR

Başkan Karabağ, "Belediyeciliği bırakma adına alınan bir karardır bu. Başka da sebebi yoktur. Partimin yolu açık olsun" dedi.

GÖRDÜKLERİM ÜZDÜ

Karabağ, baştan beri Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak istemediğini, dosya verme konusunda gönüllü olmadığını belirterek, "Belediyeciliği artık yapmak istemiyorum. Ben başından beri dosya vermek istemedim. Aday adaylık için çok gönüllü değildim. Ama beni seven insanları kırmak istemedim ve yola çıktım. Bu süreçte gördüklerim beni çok üzdü. Doğru değil bu süreç. Siyasetin genelinde çirkinlikler var" dedi.

Bundan sonraki süreçte Bayraklı Belediyesi’ne de yeniden talip olma gibi bir düşüncesinin olmadığını da vurgulayan Hasan Karabağ, "Bayraklı Belediyesi’ne dair de bir şey istemiyorum, belediyeciliği bırakıyorum. Ben bir şey yapmayacağımı söylediğim zaman yapmam. İlçede kalmak istesem, Büyükşehir Belediyesi için dosya vermezdim" diye konuştu.

Etiketler