Başkan Soner Çetin'e destek sürüyor

CHP'nin Çukurova Belediyesi'ne yeniden aday gösterdiği Soner Çetin'e destek ziyaretleri sürüyor.

Başkan Soner Çetin'e destek sürüyor

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’in, Çukurova ilçesine yeniden aday gösterilmesiyle birlikte, sivil toplum kuruluşları da açık desteklerini iletti.

Başkan Soner Çetin’i ziyaret eden STK temsilci ve yöneticileri, “Çukurova yaptığınız başarılı hizmetleri herkes biliyor. Yeni dönemde çok daha güzel işler yapacağınıza eminiz” diyerek, yerel seçimlerde yanında oldukları mesajı verdiler.

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(MARDER) yöneticileri, Atatürkçü Gençlik Grubu ve Çelikten Spor Kulübü yöneticileri, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’i ziyaret ederek, açık desteklerini ilettiler.

Başkan Soner Çetin'e destek sürüyor - Resim : 1

Başkan Soner Çetin’in başarılı çalışmalarının Türkiye’ye örnek olduğunu belirten, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, yeni dönemde Çukurova’yı, çok daha güzel hizmetlerin beklediğini kaydetti.

STK temsilcilerine destek ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Sizlerin desteğiyle 5 yıl boyunca hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Yaptığımız birçok hizmet, Türkiye’ye örnek oldu. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarımız ve PM üyelerimizin kararıyla yeniden Çukurova Belediye Başkan adayı gösterildim. Partimin ve halkımızın bana olan güvenini bugün kadar boşa çıkarmadım. Bugünden sonra da halkımıza layık bir yönetim anlayışı ile ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Adana’mıza, Çukurova’mıza hizmet ederken, hiçbir şekilde siyasi ayrım gözetmedik. Halkımızla birlikte, katılımcı yönetim anlayışı ile başarılı bir 5 yılı geride bıraktık. Şimdi, yeniden hizmet zamanı. Çukurova’ya yakışır projelerimizle Türkiye’de ses getirecek çalışmalara imza atacağız. Bu anlamda, bizlere verdiğiniz destekten dolayı tüm kuruluşlara ve halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler
Çukurova Soner Çetin