CHP Beykoz aday adayı Nafız Ünlü: Beykoz'u Beykozlular yönetsin

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü, projelerini anlattı.

CHP Beykoz aday adayı Nafız Ünlü: Beykoz'u Beykozlular yönetsin

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü, Beykoz’un Beykozlular tarafından yönetilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Beykoz’u tanımayan, bilmeyen kişilerin Beykoz’u yönetmeye talip olması kabul edilebilir bir durum değildir” açıklamasını yaptı.

Gerçek Gündem’e konuşan Ünlü, “Beykoz, deniziyle, ormanlarıyla, tarihi kültür ve dokusuyla İstanbul’un gözbebeği olan bir ilçemizdir. Ve ne mutlu ki, mevcut Büyükşehir ve ilçe yerel yönetimin onca hoyratlığına rağmen Beykoz hala İstanbulluların nefes almaya koşabildiği ender noktaların başında geliyor.

Bu durum elbette birilerinin iştahını kabartmaya devam ediyor. Çünkü onlar için Beykoz demek, rant demek. Beykoz demek, yeni AVM alanları demek. Beykoz demek, inşaat demek, ihale demek. Dolayısıyla Beykoz’u uzun zamandır talan eden bu zihniyet, işini yarım bırakmak istemiyor. Ve üstelik Beykoz, bunca güzelliğine rağmen hak ettiği belediyecilik hizmetinden de uzak bırakıldığı için İstanbul’un yaşanabilir ilçeler listesinde ilk 20’ye bile giremiyor.”

BEYKOZLU ‘ARTIK YETER’ DİYOR

Ama unuttukları bir şey var. Beykoz halkı, bu zihniyete seçimlerde birkaç kez üst üste tanıdığı şansı bu kez vermemeye kararlı. Beykozlunun umudu CHP’dir. Bunu semt pazarlarına çıktığınızda, esnafı gezdiğinizde rahatlıkla görebilirsiniz. Bizler her gün halkımızla iç içeyiz. Emeklilerimiz, ev kadınlarımız, öğrencilerimiz, çalışanımız, işsizimiz ‘artık yeter’ diyor. Yeter diyor ve bizi göreve davet ediyorlar. Halkımız da biliyor ki, Beykoz’u hak ettiği yönetime CHP taşır.”

Dr. Ünlü sözlerine söyle devam etti: “Ben Beykoz’da büyüdüm, yetiştim. Evim de okulum da Beykoz’da oldu hep. Hala Beykoz’da yaşamaya devam ediyorum. Ömrünü bu ilçede geçirmiş bir Beykozlu olarak Beykoz’un bütün sorunlarını da bu sorunlardan nasıl kurtulabileceğini de en iyi bilenlerdenim. İşte bu yüzden Beykoz’u Beykozlular yönetmeli diyorum. Çünkü bizim başkaları gibi Beykoz’dan başka bir yuvamız, gidecek yerimiz yok!”

BEYKOZLUNUN EN BÜYÜK DERDİ: İMAR

Mevcut imar probleminin altını çizen Dr. Nafiz Ünlü, “Maalesef bugün Beykoz’un hangi mahallesine, hangi köyüne giderseniz gidin vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısının imar problemi olduğunu duyacaksınız. Beykozlu için bu durumun artık sürdürülebilir bir hali kalmamıştır.

Ve Dr. Ünlü ekliyor “İnsanları umut tacirliğiyle, yalan yanlış vaatlerle oyalayanlardan Beykoz halkı bu seçimde hesabını soracaktır. Biz Beykoz’un imar sorununu en hızlı şekilde çözeceğimizin de sözünü veriyoruz. Üstelik bunu yaparken Beykozluların rızası ve onayı olmayan hiçbir karara imza da atmayacağız. Hem halkımızın en yakıcı sorununu çözeceğiz hem de Beykoz’u Beykoz yapan doğal güzelliklerine ihanet etmeyeceğiz. Bu iş vizyon ve kadro meselesidir.” dedi.

25 ÖZEL PROJE

Projelerine de değinen Dr. Ünlü, “Beykoz için tam 25 tane çok özel proje ürettik. Bu projelerle Beykoz’un doğasını da kurtaracağız, esnafını da, işsizini de. Özellikle ‘Beykoz’a 1 milyon turist gelecek’ projemiz, Türkiye’nin turizm pastasından hakkına düşeni alamayan güzelim Beykoz’umuz için tam bir sıçrama tahtası olacak. Bu sayede siftahını dahi yapamadan kepenk kapatan esnafımızın da fabrikaları kapatıldığı için ilçesini bırakıp el kapılarında çalışmak zorunda kalan hemşehrilerimizin de yüzü gülecek.

İlçesinde çalışan, üreten ve kazanan, kazandığını ilçesinde harcayan ve en nihayetinde ilçesinde mutlu ve huzurlu yaşayan insanların olacağının sözünü veriyoruz Beykozlulara.

Bunların dışında pek çok üniversitede dersler veren bir akademisyen olmam nedeniyle Beykoz’un tam donanımlı okulları ve yurtlarıyla 100 bin aktif öğrenciye hizmet verebilecek bir yapıya kavuşturacak projemiz ve daha nice projelerle göreve talibiz.

Beykoz’u bir Avrupa kenti yapmak için çıktığımız bu yolda, hemşehrilerimizin bize olan güven ve desteğinin her geçen gün artması, inancımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu vesileyle sizin aracığınızla başta aziz Beykozlular olmak üzere tüm halkımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, hak ettikleri Beykoz’a çok yakında kavuşacaklarının müjdesini vererek saygılarımı sunuyorum.” dedi.

DR. NAFİZ ÜNLÜ KİMDİR?

Dr. Nafiz Ünlü, küçük yaşlarda ailesiyle beraber Beykoz’a taşındı. İlk, orta ve lise eğitimini Beykoz’a tamamlayan Ünlü, yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde, yüksek lisansını İngiltere’de, doktorasını ise İstanbul Üniversitesi’nde bitirdi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir dönem İngiltere’de üst düzey yöneticilik yapan Dr. Nafiz Ünlü, TÜBİTAK’ta AR-GE uzmanı ve danışmanı olarak da görev aldı. Üç dönem CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı ve Saymanlık gibi görevlerde bulunan Ünlü, Beykoz Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı’nın yanı sıra Uludağ Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi gibi pek çok devlet ve vakıf üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Halen bir devlet Üniversitesi’nde Siber Güvenlik üzerine master ve doktora dersleri vermektedir.

CHP Beykoz aday adayı Nafız Ünlü: Beykoz'u Beykozlular yönetsin - Resim : 1

Etiketler
Beykoz Lula