İl başkanı ifade vermişti! CHP Niğde bu defa rakamlarla sordu

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "128 milyar dolar nerede?" pankartının kaldırılmasının ardından ifade vermişti. Erhan Adem bugün "128 nerede?" yazılı pankartı bugün CHP Niğde İl Başkanlığı'na astı.

CHP’nin yurt genelinde astığı “128 Milyar Dolar Nerede?” pankartının, CHP Niğde İl Binası’ndan savcılık talimatıyla indirilmesinin ardından CHP bu kez üzerinde “128 Nerede” yazan yeni bir pankart astı.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "128 Nerede? Türk milleti 128 rakamını çok merak ediyor. Acaba Nerede?" dedi.

Erhan Adem, pankartın indirilmesinin ardından ifadeye çağrılmıştı.

CHP İl Başkanı Erhan Adem'in açıklaması şöyle oldu:

“128 Milyar Dolar Nerede? pankartımızı savcılığın talimatıyla, emniyet müdürlüğü sökmüştü. Bugün de biz, ‘128 Nerede?’ diye soruyoruz. Pankartımızı asıyoruz. Buna da sanırım suç unsuru bulamayacaklardır.

Çünkü biz rakam soruyoruz. 128 Nerede? Türk milleti 128 rakamını çok merak ediyor. Acaba Nerede? Hukukun ayaklar altına alındığı bir dönemde suç unsuru olmayan bir pankart yüzünden savcılığın talimatıyla ifade vermiştim, gözaltı yapılarak.

Bugün bu rakam için ne yapacaklar çok merak ediyorum. Sayın savcıları da adaletli olmaya davet ediyorum. Çünkü bu rakamlar herkesin merak ettiği rakamlardır.”

Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu:

SON DAKİKA: CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, savcılığın söktürdüğü pankartın yerine bu kez "128 NEREDE?" yazılı yeni bir pankart astı. Bakalım savcılık bu kez hangi suçu bulacak? Dün Kastamonu'da yeni pankartı "çağrışım yapıyor" diyerek söktürmüşlerdi.

Etiketler
128 milyar dolar Niğde Ordu