Kastamonu'da '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişleri kaldırıldı, hiçbir yere asılamayacağına hükmedildi!

Kastamonu CHP'nin "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin kaldırılması üzerine astığı "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişleri toplatıldı. Valilik, "128 milyar dolar nerede?" afişlerini çağrıştırdığı için kentin hiçbir yerine asılamayacağına hükmetti.

GERÇEK GÜNDEM - Kastamonu CHP'nin "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin kaldırılması üzerine astığı "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişleri toplatıldı. Valilik, söz konusu afişlerin "128 milyar dolar nerede?" afişlerini çağrıştırdığı için kentin hiçbir yerine asılamayacağına hükmetti.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Kastamonu Valiliği, "256 milyar kağadın yarısını nettiniz?" yazan CHP'nin pankartının, "128 milyar dolar nerede?" pankartını çağrıştırdığı gerekçesiyle yasakladı ve kentin hiçbir noktasına asılamayacağına "hükmetti." Her an her dakika yeni bir suç isnadına şahit oluyoruz."

Kastamonu'da '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişleri kaldırıldı, hiçbir yere asılamayacağına hükmedildi! - Resim : 1

Kastamonu'da '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişleri kaldırıldı, hiçbir yere asılamayacağına hükmedildi! - Resim : 2

Yarkadaş, itfaiye araçlarının afişleri sökmesini şu sözlerle duyurdu:

"Ve Kastamonu Valiliği başardı! Az önce gönderdikleri itfaiye aracının merdivenleri binaya yetişmeyince yenisi yollandı. Daha uzun merdiveni olan itfaiye aracı pankartı indirdi. CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak da durumu kayda geçirdi."

Kastamonu'da '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişleri kaldırıldı, hiçbir yere asılamayacağına hükmedildi! - Resim : 3

Etiketler
128 milyar dolar Kastamonu Ağrı Sıla