Havalimanında kavga eden Hasan Şaş, o anlarla ilgili ilk kez konuştu

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Adana Havalimanı'ndaki tartışmasıyla gündeme gelmişti. Ortalığın birbirine girdiği görüntülerin ardından Hasan Şaş ilk kez konuştu.

Havalimanında kavga eden Hasan Şaş, o anlarla ilgili ilk kez konuştu

Hasan Şaş, geçtiğimiz gün memleketi Adana’da havalimanından çıkarken bir kişiyle tartışması hakkında ilk kez konuştu. Şaş kendisine 'laf atıldığını' söyledi. Yaşanan gerginliğe yönelik konuşan Hasan Şaş "Bu tip olaylar benim başıma çok geliyor" dedi.

16 Mart’ta İstanbul’dan kalkan uçakla memleketi Adana’ya gelen Hasan Şaş’ın iddialara göre hava limanı çıkışında Erhan Önal’ın ölüm haberini alırken büyük üzüntü yaşadı. 44 yaşındaki futbol adamı terminalin çıkışında bir kişiyle tartışırken karşılıklı atışma kavgaya dönüştü. Araya giren vatandaşlar Şaş’ı yatıştırmaya çalışarak kendisini bekleyen otomobile kadar götürdü.

ORTADA BİR ŞEY YOKKEN...

Hasan Şaş olayla ilgili olarak Hürriyet’e “Bu tip olaylar benim başıma çok geliyor.. Her dönem böyle sataşmalara, laf atmalara maruz kalıyorum. Hava alanında da böyle bir durum oldu. Ortada hiçbir şey yokken laf atıldı. Ne dediğini tam anlamadım ama tepki gösterdim. Durum bu” açıklamasını yaptı.

Etiketler
Adana Galatasaray Futbol Kavga