Görevden alma iddiaları bu yüzden mi gündeme geldi? Erdoğan'a kabinesinden isimler fark attı!

Konsensus Araştırma'nın Şubat 2021 anketinden çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Yapılan çalışma ile geçtiğimiz günlerde kabine değişikliği iddialarıyla gündeme gelen isimlerin Erdoğan'dan daha başarılı bulunduğu belirlendi.

Görevden alma iddiaları bu yüzden mi gündeme geldi? Erdoğan'a kabinesinden isimler fark attı!

GERÇEK GÜNDEM - Konsensus Araştırma'nın Şubat 2021 anketinden çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Yapılan çalışma ile geçtiğimiz günlerde kabine değişikliği iddialarıyla gündeme gelen isimlerin Erdoğan'dan daha başarılı bulunduğu belirlendi.

Araştırmada "Siyasetçilerin siyasi performansını 5 üzerinden değerlendirin" sorusunda en beğenilen siyasetçinin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olduğu, Erdoğan'ın ise beğeni sırasında 6'ncı olduğu ortaya çıktı.

www.gercekgundem.com'un aktardığına göre; Fahrettin Koca'yı takip eden isimler ise Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

Kabine değişikliği iddialarında ismi geçen bakanların Erdoğan'dan daha başarılı olarak görülmesi akıllara "değişikliğin nedeni bu mu?" sorularını getirdi.

İşte Konsensus'un yaptığı araştırmada siyasi performans beğeni puanları:

Görevden alma iddiaları bu yüzden mi gündeme geldi? Erdoğan'a kabinesinden isimler fark attı! - Resim : 1

Etiketler
Erken seçim tartışmaları Kabine