İşte Ocak 2021'de Netflix'e gelecek yapımlar

Dijital yayın platformu Netflix, yeni yılla bilikte birçok dizi ve filmi kullanıcılarının beğenisine sunacak.

İşte Ocak 2021'de Netflix'e gelecek yapımlar

Dijital yayın platformu Netflix, yeni yılla bilikte birçok dizi ve filmi kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Bu yıl The Old Guard, Enola Holmes ve The Queen's Gambit gibi hem eleştirmenlerin hem de seyircilerin beğenisini toplayan dizi ve filmlerin ardından Netflix yeni yıla da iddialı biçimde girmeye hazırlanıyor.

What's On Netflix'in haberine göre bir Karate Kid spin-off'u olan Cobra Kai'ın üçüncü sezonu 8 Ocak'ta yayımlanacak. Öte yandan Monarca dizisinin 2. sezonu yeni yılın ilk günü yayında olacak. Müstakbel eşini geri kazanmak için Nürburgring pistinde yeni bir rakibin karşısına çıkan Roy'un hikayesini anlatan Yarış 3 (Asphalt Burning) ise 2 Ocak'ta yayımlanacak.

Çocuklara yönelik bir içerik olan Gabby'nin Hayal Evi'nin (Gabb's Dollhouse) ilk sezonu 5 Ocak'ta seyircileriyle buluşacak.

Vanessa Kirby'nin performansıyla Venedik Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Pieces of a Women filmiyse 7 Ocak'ta platformda izlenebilecek. Netflix, filmde yer alan ve kısa süre önce taciz iddialarıyla gündeme gelen Shia LaBeouf'ın ismini tanıtım sayfasından kaldırmıştı.

Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, İrem Sak gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Azizler filmiyse 8 Ocak'ta seyircilerinin karşısına çıkacak.

Matt Groening'in yaratıcısı olduğu Disenchantment'ın üçüncü sezonu da 15 Ocak'ta platformda yer alacak. Bean, Elfo ve Luci'nin maceralarını konu alan animasyon dizi muzip kraliyet tasviriyle yeniden hayranlarıyla buluşacak.

Öte yandan 2021'de yayımlanması beklenen iddialı yapımlar arasında yönetmen koltuğunda Matt Thompson'ın oturduğu America: The Motion Picture filmi, 1969'da Ay'a ilk iniş görevinin hikayesini anlatacak Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure filmi, Zack Sneyder'ın merakla beklenen yeni Zombi filmi Army of the Dead de yer alıyor.

Bununla birlikte Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'yu canlandıracağı Blonde filmi de merakla beklenenler arasında bulunuyor.

Etiketler
Netflix Film