CHP'li eski başkan Kadir Aydar gözaltına alındığı iddialarını böyle yalanladı

Görevden alınan CHP'li eski başkan Kadir Aydar, Ceyhan Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alındığı iddialarını yalanladı.

Adana'nın Ceyhan Belediyesi'nde rüşvet aldıkları öne sürülen aralarında görevden alınan Kadir Aydar'ın da olduğu 23 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi, Kadir Aydar ise gözaltına alındığı iddialarını yalanladı.

AA'dan sabah saatlerinde, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında aralarında CHP'li Başkan Kadir Aydar'ın da bulunduğu 23 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldığı haberi servis edildi.

Kadir Aydar bazı haber sitelerinde yer alan gözaltına alındığına ilişkin haberleri yalanladı.

KADİR AYDAR: RÜŞVET YİYENİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN

Eski başkan Kadir Aydar paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Havuz medyası tarafından Türkiye'ye bir haber servis edildi. Ben Kadir Aydar, hayatım boyunca rüşvet yemedim, rüşvet yiyenin Allah bin belasını versin. Bunların hepsi bana ve partime itibarsızlaştırma operasyonudur. Şuna güvenin bu kardeşiniz asla yanlış yapmadı. Göreve geldiğim andan itibaren gece gündüz çalıştım. Mazbatamı iptal ettiler sustum ama artık bu susacak zaman değil. Bana rüşvet aldığı diyecek kişi daha anasının karnından doğmadı.

Ben ne ailemi, ne partimi, ne kendimi böyle pis işlere bulaştırırım. Haktan, hukuktan ayrılmadan hizmet etmeye çalıştım. Bunlar havuz medyasının ve onlarla işbirliği yapan müteahhitlerin itibarsızlaştırma operasyonudur.

"BİZZAT TESLİM OLACAĞIM"

Şimdi benim hakkımda çıkan gözaltı kararı için gideceğim bizzat teslim olacağım. Adalete inancımı kaybetmeyeceğim, gözaltına alınmadan gözaltına alındı diye servis edenler emeline ulaşamayacaklar.

Etiketler
Gözaltı Operasyon Rüşvet