Saadet Partisi İstanbul il başkanı belli oldu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'na, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı getirildi.

Saadet Partisi İstanbul il başkanı belli oldu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nı 3 yıldır sürdüren Dr. Abdullah Sevim, görevini Saadet Partisi Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı’ya devretti.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "İstanbul İl Başkanlığımıza, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Yazıcı getirilmiştir.

Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Abdullah Sevim’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz" denildi.

ÖMER FARUK YAZICI KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olup 1988 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gördü, ardından Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümünde okudu.

Üniversite yıllarında Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin öğrenci faaliyetlerinde aktif rol üstlendi. AGD Genel Başkan Yardımcısı olarak 2011-2018 yılları arasında sırasıyla; Tanıtma Başkanlığı, Ortaöğretim Başkanlığı ve Üniversiteler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Ayrıca bu süre içerisinde parti çalışmalarına, 2011 yılında Saadet Partisi Gençlik Kolları’nda Başkan Yardımcısı olarak başladı. Temel Karamollaoğlu’nun, Genel Başkan seçildiği 2016 yılındaki 6. Olağan Büyük Kongre’de Genel İdare Kurulu’na en genç üye olarak seçildi.

2018 yılında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tensipleriyle Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Özel sektör ve kamu projelerinde çeşitli alanlarda danışmanlık ve yöneticilik yaptı. Hem yurtiçi hem de yurtdışında tanıtım ve ajans faaliyetlerinde bulundu.

Sinema sektöründe birçok belgesel ve filmin yapımcılığını üstlendi. Halen, kurucusu olduğu medya ve yapım şirketinde yöneticilik yapmaktadır.

Türkiye’nin ilk Siyasal İletişim Ofisi’nin kurulmasına öncülük etti ve bu alanda birçok çalışmaya danışmanlık yaptı. Bu ofisin çalışmalarını Saadet Partisi’nin hizmetine sunarak “Yeni Nesil Tanıtım ve Siyasal Kampanya”yı kamuoyuna tanıttı.

Etiketler
Saadet Partisi