Kılıçdaroğlu'ndan 'Bir Kira Bir Yuva'ya destek: Bir ailenin 5 aylık masraflarını karşılayacak

İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin yaralarını sarmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı "Bir Kira Bir Yuva"ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Bir Kira Bir Yuva'ya destek: Bir ailenin 5 aylık masraflarını karşılayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir depreminde evi yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün yaptığı açıklamada, 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasını başlattı. Kampanya, ev ihtiyacı olan depremzedeler ile bu ihtiyacı karşılamak isteyen vatandaşları buluşturuyor. Dün saat 16.30'da başlatılan kampanyaya ise ilgi büyük.

Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir depreminde evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendi.

Etiketler
Bir Kira Bir Yuva İzmir Kemal Kılıçdaroğlu Tunç Soyer