7 yıldır işe topuklu ayakkabıyla gidiyor: Giysiler cinsiyetsizdir

Almanya’da yaşayan ve kendisini “mutlu bir aile babası” olarak tanımlayan 61 yaşındaki Amerikalı Mark Bryan işe giderken etek ve yüksek topuklu ayakkabılar giyiyor. Robotik mühendisi ve yönetici olan Mark cinsiyetli giysilere meydan okuyor.

7 yıldır işe topuklu ayakkabıyla gidiyor: Giysiler cinsiyetsizdir

Evli ve üç çocuklu olan Mark on dört yıl önce kadın giysileri giymeye başladı. Mark, Söz konusu moda olduğunda cinsiyet klişelerine meydan okumaya kararlı olduğunu söylüyor.

7 yıldır işe topuklu ayakkabıyla gidiyor: Giysiler cinsiyetsizdir - Resim : 1

Almanya’da yaşayan bir Amerikalı olan Mark Bryan işe giderken, alışverişe çıkarken kısa etek ve topuklu ayakkabı giymekten gurur duyduğunu belirtti.

Robotik mühendisliği firmasında yöneticilik yapan 61 yaşındaki Mark, ilk kez etek giydiğinde üniversiteye gidiyordu. Etek giymeyi sürdüren Mark’ın kıyafetlerini paylaştığı @markybryan911 adlı bir Instagram sayfası var.

7 yıldır işe topuklu ayakkabıyla gidiyor: Giysiler cinsiyetsizdir - Resim : 2

Instagram hesabından giysilerinin fotoğrafını paylaşan Mark, genellikle tipik erkek gömleklerini bir çift yüksek topuklu ayakkabı ile kombine etmeyi tercih ediyor.

7 yıldır işe topuklu ayakkabıyla gidiyor: Giysiler cinsiyetsizdir - Resim : 3

Kendisini “Porche’leri, güzel kadınları, topukluları ve etekleri seven mutlu aile babası” olarak tanımlayan Mark’ın gardrobunda en sevdiği parça ince topuklu stilettolar ve genellikle online olarak satın aldığı kalem etekler.

Etiketler
Almanya