Demet Akalın ve Alişan'dan ilginç sitem: Programımıza çıkamamak için ‘müziği bıraktım’ diyen var

Salgın sebebiyle programlarına konuk bulamadıklarını savunan Alişan ve Demet Akalın, “İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar, ‘müziği bıraktım’ diyorlar. Bunu dedikten bir hafta sonra şarkı çıkaranlar var” dedi.

Demet Akalın ve Alişan'dan ilginç sitem: Programımıza çıkamamak için ‘müziği bıraktım’ diyen var

AKP’ye yakınlığıyla tanınan magazin şarkıcıları Demet Akalın ve Alişan kısa süre önce Star Tv ekranlarında başlayan “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programına başlamışlardı. Alişan ve Demet Akalın, sabah saatlerinde canlı olarak yayınlanan magazin ağırlıklı programa konuk bulamadıklarını itiraf etti.

Virüs tehlikesinin bir türlü azalmaması nedeniyle canlı yayınlanan programlarına konuk bulamamaktan şikayet eden Alişan ve Demet Akalın arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

“İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar, ‘müziği bıraktım’ diyorlar" diyen Demet Akalın'a, Alişan, "Bunu dedikten bir hafta sonra şarkı çıkaranlar var. Ayıp” şeklinde cevap verdi.

Canlı yayında programlarına konuk bulmakta zorluk yaşadığını itiraf eden ikiliden Demet Akalın, büyük bir sanatçıyı katılmayacağını bildiği halde aradığını ‘bari çaya geleyim’ şeklindeki ricasına bile olumlu cevap alamadığını söyledi.

Etiketler
Demet Akalın Salgın Alişan Mamak