İnce'nin reytingi Erdoğan'ı kaça katladı? İşte rakamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin televizyon davetine "Üzerimizden reyting sağlayacak" diyerek yanıt verdi. Ancak açıklanan reytingler, durumun tam tersi olduğunu gösteriyor.

İnce'nin reytingi Erdoğan'ı kaça katladı? İşte rakamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında Muharrem İnce'nin canlı yayın daveti için "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" diye yanıt verdi. Ancak açıklanan reytingler, bu savunmayı haklı göstermiyor.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'nin meydanlardan Erdoğan'a yaptığı "Madem bana 'çırak' diyosun, kendine de 'büyük usta' diyorsun. O zaman canlı yayında çık karşıma, ekonomiden dış politikaya, eğitimden güvenliğe kadar her konuyu tartışalım" çağrısına Erdoğan'dan sonunda yanıt geldi.

Erdoğan, bir televizyon kanalının canlı yayınında İnce'nin canlı yayın davetine "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" diye yanıt verdi.

RAKAMLAR NE SÖYLÜYOR?

Erdoğan, rakibi Muharrem İnce 'nin kendisi sayesinde reyting almaya çalıştığını savundu. Ancak her iki liderin de katıldıkları canlı yayınlardan sonra açıklanan reyting rakamları, İnce'nin izlenme oranının Erdoğan'ın 2-3 katı olduğunu ortaya koyuyor.

İnce'nin reytingi Erdoğan'ı kaça katladı? İşte rakamlar - Resim : 1

İnce'nin bugüne kadar katıldığı canlı yayınlar günün en çok izlenen programları arasında yer alırken, Erdoğan'ın katıldığı CNN Türk-Kanal D ortak yayının aldığı reyting, bazı dizilerin tekrarı kadar reyting almamıştı.