Saç ekimi sonrası gençleşen 15 ünlü

Saç ekimi operasyonu sonrası daha genç ve iyi bir görünüme sahip olan ünlü isimlerin yaşadıkları değişim, hayranlarının dikkatinden kaçmıyor.

Saç ekimi sonrası gençleşen 15 ünlü

Saç ekimi operasyonu sonrası daha genç ve iyi bir görünüme sahip olan ünlü isimlerin yaşadıkları değişim, hayranlarının dikkatinden kaçmıyor.

Saç ekimi geçmiş yıllarda maddi açıdan herkesin karşılayamayacağı bir uygulama olarak bilinirken saç ekimi merkezlerinin sayısının artması ve saç ekimi fiyatlarının makul düzeylere inmesi ile birçok kişinin tercih ettiği estetik uygulamalar arasında yer alıyor.

Saç ekimi yaptıran ünlü isimlerin operasyon öncesi ve sonrası halleri medyada sıkça haber oluyor. Saçının seyrekliğinden yakınan ve daha iyi görünmek için protez saç kullanmayı tercih eden ünlü isimler protez saç kullanımına göre çok daha konforlu bir uygulama olan saç ekimi operasyonuna yöneldi.

Saç ekimi öncesi ve sonrası değişimi dikkatlerden kaçmayan 15 ünlü isim

Saç ekimi yaptıran yerli ve yabancı ünlülerin saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğrafları magazin basınında sıkça haber olan içerikler arasında ilk sıralarda yer alıyor. İşte saç ekimi yaptıran ve saç ekimi sonrası bambaşka bir görünüme sahip olan 15 ünlü isim…

Paigey Cakey: İngiltere’nin önde gelen RAP şarkıcılarından biri olan Paigey Cakey saç ekimi operasyonu için Türkiye’yi tercih eden ünlü isimlerden biri. Türkiye’ye en çok hasta getiren öncü sağlık Turizmi firması Longevita’yı seçip FUE saç ekimi yöntemi ile operasyon geçiren Paigey Cakey’in ön hattına saç ekimi uygulanıp, tedavi PRP yöntemi ile desteklenmiş. Hasta görünümünden oldukça memnun. Geçirdiği operasyona ilişkin görüşlerinin yer aldığı bir Youtube videosu da mevcut. İzlemek için tıklayınız.

Simon Searles: İngiltere’de yayınlanan Love Island’ın starı Simon Searles de saç ekimi için sağlık turizmi firması Longevita’yı tercih eden ünlü isimlerden. Simon için ön hat sıkılaştırma işlemi gerçekleştirildi. Simon’ın Longevita ile sağlık turizmi memnuniyetini dile getirdiği bir videoyu görüntüleyebilirsiniz.

Al Pacino: Hollywood’un ünlü isimlerinden Al Pacino yeni saçları ile yıllara meydan okuyor. 80 yaşındaki Al Pacino aradan geçen uzun yıllar içinde kaybettiği saçlarını saç ekimi ile geri kazandı.

Egemen Bağış: Siyaset dünyasının tanınan isimlerinden Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış, saç ekimi sonrası 10 yaş gençleşti. Saç ekimi yaptırmadan önceki fotoğraflara bakıldığında Egemen Bağış’taki büyük değişimin farkında olmamak mümkün değil.

Yılmaz Erdoğan: Ünlü komedyen, oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan ön ve tepe bölgesi için saç ekimi yaptıran ünlüler arasında yer alıyor. Saç ekimi öncesi fotoğraflara bakıldığında kafasının ön tarafında çok az saç olduğu gözlenen Yılmaz Erdoğan saç ekimi sonrası daha doğal ve gür saçlı bir görünüme kavuşmuş.

Arda Kural: Leonardo Di Caprio’ya olan benzerliği ile tanınan oyuncu Arda Kural da saç ekimi operasyonu geçiren ünlü isimlerden biri. Yakışıklı oyuncu ön hat çizgisini yeniden dizayn ettirerek daha genç bir görünüme kavuştu. Arda Kural’ın ön bölgesini daha ileri taşıyarak saçlarında sıklık sağlandığı gözden kaçmıyor.

Tarkan: Megastar Tarkan da saç ekimi ile çok daha genç ve etkileyici bir görünüme sahip olan isimlerden. Tarkan ön hat sıkılaştırma işlemi için saç ekimi operasyonu geçirdikten sonra çok daha gür ve havalı saçlara sahip oldu.

Mustafa Sandal: Müzik dünyasının bir diğer ünlü ismi Mustafa Sandal da seyrek saçlarına saç ekimi ile çözüm bulan isimlerden biri olarak biliniyor. Saç ekimi sonrası daha gür saçlara sahip olan Mustafa Sandal yıllardır gür saçlı haliyle zamana medyan okuyor.

Tamer Karadağlı: Çocuklar Duymasın dizisi ile geniş kitlelerin yakından tanıdığı Tamer Karadağlı da saç ekimi yaptıran ünlü isimler arasında yerini alıyor. Tamer Karadağlı saçlarının orta kısmının biraz seyrelmesinden dolayı bu bölgeye saç ekim yaptırdı ve iyi bir sonuç elde etti. Gür saçlarıyla dizilerde karizmatik duruşunu daha çok pekiştiren Karadağlı, doğal görünümü ile beğeni topluyor.

Acun Ilıcalı: TV dünyasının zirvedeki isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı’nın da ön hat sıklaştırma işlemi ile daha gür ve canlı bir görünüme sahip olduğu, saçlarını boyadığı da iddialar arasında. 51 yaşındaki Acun Ilıcalı’nın genç ve dinamik görünümünde eskiye oranla daha sık görününen saçları da önemli rol oynuyor.

Rıza Kocaoğlu: Dizilerin sevilen isimlerinden biri olan Rıza Kocaoğlu da seyrek saç sorununa FUE saç ekimi yöntemi ile çözüm bulunmuş ünlülerden. Rıza Kocaoğlu, ön hat ve şakaklarına saç ekimi operasyonu yapıldıktan sonra daha enerjik ve genç bir görünüme sahip oldu.

Oğuzhan Koç: Saçlarının ön tarafındaki seyrekleşme sorununa karşı saç ekimi yaptıran ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un saç açıklığı az olduğu için doğal bir görünüm sağladığı ve hiç saç ekimi yapılmamış izleniminin yaygın olduğu gözlerden kaçmıyor.

Wayne Rooney: Dünyaca ünlü İngiliz futbolcu Rooney saçları seyrelince daha gür saçlara kavuşmak için saç ekimi yaptıran ünlülerden. İngiliz futbolcunun saç ekimi yaptırması dünya basınında da geniş yankı bulmuştu. Rooney’in saç ekimi sonuçları dikkat çekti. Saç ekimi sonrası görünümü değişti ve çok daha doğal bir görünüme kavuştu. Ünlü futbolcunun bu işlemi İngiltere’de Londra’da bir klinikte yaptırdığı biliniyor.

Oktay Kaynarca: Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da seyrek saçları için çözümü saç ekimi yaptırmakta bulan ünlüler arasında. Seyrekleşen şakakları ve ön hattını saç ekimi yöntemi ile kapatan Oktay Kaynarca daha enerjik, genç ve doğal bir görünüme sahip oldu.

Murat Boz: Seyrekleşen tepe bölgesi için saç ekimi yaptıran ünlü şarkıcı Murat Boz eskiye oranla çok daha iyi ve doğal bir görünüme sahip görünüyor. Murat Boz’un eski fotoğraflarına bakıldığında tepe bölgesindeki seyrelme gözlerden kaçmıyordu. 40 yaşındaki ünlü popçu artık çok daha gür saçlara sahip.

Etiketler
Operasyon