'Mehter'den sonra Ayasofya da HALK TV - Şimdiki Zaman'ı zirveye taşıdı

Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman, salı gecesi reyting ölçümünde yine 1. oldu. İzleyici, Ayasofya tartışmasını HALK TV'den takip etti.

'Mehter'den sonra Ayasofya da HALK TV - Şimdiki Zaman'ı zirveye taşıdı

HALK TV'de yayımlanan Şimdiki Zaman - Siyaset adlı program, salı gecesi reyting ölçümlerinde tüm haber kanallarını geride bıraktı. Program, AB ve total izleyici grubunda gecenin en çok izlenen programı oldu.

Gürkan Hacır'ın sunduğu, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadaş'ın daimi konuk olduğu Şimdiki Zaman - Siyaset adlı program, HALK TV'yi zirveye taşıdı.

Dün geceki programda Dr. Serdar Savaş, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı ve CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek de yer aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise MHP'nin saldırısı sonrası yayına bağlanarak mecliste yaşananları anlattı.

Programda dönemin AKP'li Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın Ayasofya tartışmalarına ilişkin görüşlerine canlı bağlantı ile yer verildi. Günay'ın katıldığı bölümler de en çok izlenen saat dilimleri içinde yer aldı.

Bilindiği üzere, 29 Mayıs'taki programında İBB'nin Mehter gösterisine 15 dakika yer veren Gürkan Hacır'ın programı, o gece de 1. olmuştu. Böylece, genel izleyici grubunun, Mehter'i de Ayasofya tartışmasını da HALK TV'den takip ettiği ortaya çıktı.

Öte yandan dün geceki programda, YKS, KoronaVirüs süreci, Kadıköy'e yapılmak istenen AVM ile CHP'ye yönelik saldırıda ayrıntılı olarak yer aldı.

'Mehter'den sonra Ayasofya da HALK TV - Şimdiki Zaman'ı zirveye taşıdı - Resim : 1

Programın tamamı için:

Etiketler
Halk TV