RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı: 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor'

50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyerek, "Benim listem hazır" diyen Sevda Noyan'a sahip çıkan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ tweeti çok konuşulacak.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı: 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor'

GERÇEK GÜNDEM - AKP iktidarının muhalif medyayı cezalandırma aracı haline getirdiği RTÜK'ün Başkanlığını yapan Ebubekir Şahin'in Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili eski Başbakan Bülent Arınç'ın açıklamalarının yer aldığı haberi ''Hocaefendi hükümeti çok seviyor" yazarak sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Ülke TV’de Esra Elönü'nün programında 50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyerek, "Benim listem hazır" diyen Sevda Noyan'a "Ceza vererek darbecileri sevindirmeyiz!" diyerek sahip çıkan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ ile ilgili bu paylaşımı çok konuşulacak.

www.gercekgundem.com'un haberine göre, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Damadı (Ekrem Yeter) FETÖ'den yargılanan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Fethullah Gülen'e güzellemeler yaparak 13 Ağustos 2013 tarihinde söylediği, "Ben Hocaefendi'de şunu biliyorum; bizi çok seviyor, hükümetimizi, Tayyip Bey'i, Abdullah Bey'i çok beğeniyor, çok seviyor. Bu hizmetlerin yüzyıllardır beklendiğini, yapılamadığını ama böylesine cesur, kararlı, ilkeli bir partinin ve hükümetin bunları yaptığından dolayı sabahlara kadar dua ettiğini ifade ediyor. Türkiye'nin demokratikleşmesi, Türkiye'nin özgürleşmesi için camiaya nasihat ediyor" sözlerinin yer aldığı Anadolu Ajansı'nın haberini "Hocaefendi hükümeti çok seviyor" yazarak paylaşmış.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı: 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor' - Resim : 1

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN'İN SAHİP ÇIKTIĞI SEVDA NOYAN'IN EŞİ DE FETÖ'NÜN KANALINDA ÇALIŞIYORDU!

Öte yandan Ülke TV'de ölüm tehditleri savuran Sevda Noyan'ın eşi Engin Noyan da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) televizyon kanalı Samanyolu TV'de program yapmıştı.

TEYİTLİNK, RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN'İN FETÖ TWEETİNİ ARŞİVLEMİŞ!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımını silmesine rağmen, geçtiğimiz yıl 23 Ocak 2019 tarihinde teyit.link internet sitesinde silme ihtimaline karşı arşivlendiği ortaya çıktı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı: 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor' - Resim : 3

Etiketler
Sevda Noyan FETÖ Ebubekir Şahin RTÜK