Müge Anlı'nın set ekibi işten çıkarıldı mı? Yapım şirketinden açıklama geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapım şirketi Mavi Klaket yaptığı açıklamada, "Coronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler" dedi

Müge Anlı'nın set ekibi işten çıkarıldı mı? Yapım şirketinden açıklama geldi

ATV'de ekrana gelen ve yayınına ara verilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çalışan 50 set işçisinin işten atıldığına ilişkin iddiaya yapım şirketinden cevap geldi.

MedyaTava'ya açıklamada bulunan Mavi Klaket Yapım yönetimi iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Açıklamada, "Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Coronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?" ifadelerine yer verildi.

Yapım şirketi ayrıca, şimdilerde eski bölümleri banttan yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Pazartesi günü canlı yayınla ekrana dönebileceğini de söyledi.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Müge Anlı