Çiğli’de 'evde kal' uyarısı

Çiğli Belediyesi tarafından koronavirüs ile mücadele sürecinin evde geçirilmesini teşvik etmek amacıyla kentin işlek birçok noktasına “Evde Kal” vurgusu yapan çıkartmalar yapıştırıldı.

Çiğli’de 'evde kal' uyarısı

Koronavirüs salgınına karşı alının tedbirlerin üst seviyeye çıkarıldığı Çiğli’de, halk sağlığının korunması adına farkındalık yaratacak önemli bir uygulama daha hayata geçirildi.

Merkezi konumdaki duraklar, üst geçitler, yürüyüş yolları ve İzban girişlerine “Evde Kal, Sağlıklı Kal”, “Eve Gider”, “Evde Kal, Güvende Kal” yazılı çıkartmalar yapıştırıldı.

Başkan Utku Gümrükçü: “Sağlıklı günlere hep birlikte ulaşacağız”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, koronavirüs ile mücadele sürecini evde geçirmenin önemini vurgulayarak, “Vatandaşlarımıza evde kalmalarını anlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yaptığımız duyuruların yanı sıra ekiplerimiz aracılığıyla kentimizin farklı noktalarına evde kalmanın önemini anlatan çıkartmalar yapıştırdık. Vatandaşlarımızdan tek beklentimiz, COVID-19 virüsüyle mücadelede her türlü tedbiri özenle almaya devam ettiğimiz bu süreci evlerinde izole bir şekilde geçirmeleridir. Yaptığımız uyarılara dikkat edilirse sağlıklı günlere hep birlikte çok daha hızlı kavuşuruz” dedi.

Etiketler
Çiğli Belediyesi