Kanal D'den ayrılan Ahmet Hakan: Aydın Doğan'la asla...

Kanal D ana haber bültenindeki görevinden ayrılmasıyla çok konuşulan gazeteci-yazar Ahmet Hakan ilk kez konuştu

Kanal D'den ayrılan Ahmet Hakan: Aydın Doğan'la asla...

MedyaRadar- Radyo Programcısı Adem Metan, Best FM'de ilk konuğunu ağırladı. Metan,Türkiye gündeminden düşmeyen Haber Anchormani ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'ı konuk etti. Kanal D ana haberin dümeninden ayrılan Hakan, süreç ertesi ilk kez konuştu.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Sosyal medyadaki paylaşımları, yazılarıyla ve yorumlarıyla Türkiye gündeminde en çok konuşulan ismi haline gelen Ahmet Hakan, konuk olduğu programda; magazinden, spora, siyasetten, güncel yaşama kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"MELİH GÖKÇEK'İ ÖZLEDİM ONSUZ HAYAT DÜŞÜNÜNEMİYORUM"

Sosyal medyada eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaptıkları atışmalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ahmet Hakan, "Melih Gökçek'in başkanlığı bırakmasından sonra kendisini çok özlüyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum. Arıyor zaman zaman görüşüyoruz. Şu an zamanı çok işi gücü yok sürekli arıyor." dedi.

"ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM HAKARETLERE DAVA AÇMIYORUM"

Hakan, "Yapılan eleştiriler hayatımı etkilemiyor. Ben bu işin raconunu biliyorum. Özellikle sosyal medyada herkes önüne gelene eleştiri yapmayı kendine hak görüyor. Bugüne kadar kimseye dava açmadım. Ben dava açılma taraftarı değilim. Tabii ağır hakaretler edene açılsın. Sosyal medyanın kendine özgü koşulları var. O dünyada herkesin bir var oluş sebebi var. Herkesi kendi haline bırakmalıyız. Melik Gökçek gibi olmamak lazım herkese dava açmamak lazım. Milleti mahkamelerde süründürdü. Küçük çocuklardan özür dilemesi karşılığında davasını geri çekti. Böyle şeyler yapmaya gerek yok. Herkes hür bir şekilde eleştirisini yapabilmeli" ifadesini kullandı.

"HİÇBİR PARTİLİYİ MEMNUN EDEMİYORUM"

Hakan, "Ben sadece AK Parti seçmenine değil, diğer parti seçmenlerine de yaranamıyorum. Bizim ülkede particilik var. Kimi olumlu yazarsan destekliyor eğer eleştirirsen hemen kendinden görmemeye başlıyor. Biz hakkaniyetli eleştiri kabul edemiyoruz. Türkiye çok cepheleşti. Her şeye rağmen her kesime gerekli eleştirimi yapmaya devam ediyorum. Yazılarımda pişmanlık duymuyorum çünkü kimin ne tepki vereceğini tahmin edebiliyorum" dedi.

"MELİH GÖKÇEK İSTİFA ETTİĞİNDE 'VAY BE' DEDİM

Melih Gökçek'in görevinden istifa edeceğini ilk açıklayan isim olan Gazeteci Hakan, Gökçek'in istifa edeceğini Ankara'daki haber istibarahattan almıştım. Onların verdiği haberi hiç doğruluğunu sorgulamama gerek duymaksızın paylaştım. Bizim haber istibaharatımız hiçbir zaman yanıltmamıştır. Yine o gün farkını ortaya koymuştular. Kendisinin istifa edeceğini açıkladığımdan sonra Gökçek'in istifa ettiğini duyurmasına 'Vay Be' demedim. Tepkimi sadece benim yayın günümde değil de başka bir günde yapmasına 'Vay Be' dedim.


"AYDIN DOĞAN İLE ARAM ASLA KÖTÜ OLAMAZ"

Hakan, "Aydın Doğan'ın medya grubunu tamamen satması ile bizim ahbaplığımız ve dostluğumuz bitmez. Ben saygı ve sevgi içinde ilişkimi devam ettiririm" ifadesini kullandı.

"MUHARREM İNCE'NİN CHP'NİN OY ORANINI ARTIRACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı hakkında da değerlendirmede bulunan Hakan, "İnce'nin artıları da var eksileri de var. CHP kendi tabanını elinden tutmak istiyor. Biraz oyunu çoğaltmak istiyor. Muharrem İnce'nin bunu başarabilecek potansiyeli var. CHP'nin Muharrem İnce'yi aday göstermesi doğru seçim olduğunu düşünüyorum. Erdoğan'a oy vermeyenlerin oyları ikinci turda Erdoğan'ın karşısına çıkacak ismi belirleyecektir. Benim tahminim böyle bir şey olursa ikinci turda Erdoğan'ın karşına Meral Akşener'in çıkacağını düşünüyorum" dedi.

"ÜLKEDE ÇOK YAKINDA KARDEŞLİK VE BİRLİKTELİK HAKİM OLACAK"

Hakan, "Cepheleşmeden bıkılacağını düşünüyorum. Kardeşlik ortamının başlayacağını düşünüyorum. Hepimiz kardeşiz hepimiz biriz bu anlayış Türkiye'ye hakim olacak. Her dibe vuruş yeni bir çıkışa sebep olur. Yeni bir dönem başlayacak. Herkesi olduğu gibi kabul edeceğimiz günler gelecek. Bu ortamın oluşmaya başladığını düşünüyorum. Bu üslubun bu yaklaşımın çok yakında tüm ülkeye saracağını düşünüyorum. Bu seçimde mi olur yoksa gelecek seçimlerde mi olur bilmiyorum ama çok yakında bu görüş egemen olacaktır" ifade etti.

Kanal D'den ayrılan Ahmet Hakan: Aydın Doğan'la asla... - Resim : 1

CANLI YAYINDA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aldığı konuklar ile adından söz ettiren, başarısını ise ödüller ile taçlandıran en son ise Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri'nde Yılın En İyi Radyo Yapımcısı ödülünü alan Adem Metan'a canlı yayında konuğu gazeteci Ahmet Hakan'dan doğum günü sürprizi yapıldı. Metan'ın canlı yayında doğum gününü kutlayan Hakan, "Gerçekten çok başarılı bir radyo programı yapıyorsun, doğum gününü tüm dinleyenlerini adına ben kutlamak istiyorum. Seni seviyorum. Nice mutlu yaşlara" dedi.

Etiketler
Doğan Medya Aydın Ahmet Hakan Kanal D