Bıçaklı saldırıya uğrayan Göknur Damat: 3 gündür linç yiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kanser tedavisi gören manevi kızı Göknur Damat, İBB seçimlerinin iptal edilmesinin ardından Ekrem İmamoğlu‘na destek vermişti.

“Her şey çok güzel olacak” diyerek Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına 20 TL yatıran Damat, sosyal medyada linç edilmişti.

Kimliği belirlenemeyen bir şahsın Göknur Damat’ı “Sen misin cesur yürek” diyerek baldırından bıçakladığı ortaya çıktı. Olayı duyan Ekrem İmamoğlubugün Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

DAMAT: SİYASETÇİ DEĞİLİM, MAKYÖZÜM!''

Gazeteciler, Göknur Damat'a da olayın oluş şekli soruldu. Damat, bu soruyu şöyle yanıtladı: '

'Öncelikle şöyle söylemek istiyorum. Siyasete kesinlikle alet olmak istemiyorum. Ben, siyasetçi değilim. Ben, makyözüm. Kendi içimde büyük olan bir dünyam var. Kanser hastalığına yakalandım. Kanser hastalarının tüm Türkiye'de elçisi oldum. Cumhurbaşkanı'na gittim. Ondan da onur duydum. Her defasında da dile getirdim ama ben, parti tutmam. Ben, kişi tutarım. Kişinin fikri, benim fikrime yakınsa, evet o kişiyi desteklerim. Kanser hastaları, son 3-4 yıldır daha fazla konuşulur hale geldi. Ben, bir elçi oldum. Ben, barış istiyorum. Gerçekten 3 gündür sosyal medyada linç ediliyorum. Ne ilacımı içebildim ne yemek yiyebildim. Olaylara çok fazla canım sıkıldı. 'Ne yaptım ki ben' dediğim noktada, evimden dışarı çıkmaya karar verdim. Evimin bir üst sokağına gittiğimde, yanıma bir adam geldi. Bana bir şey yapabileceğini hiç düşünemedim. 'Sen misin o yürekli' dedi ve sol üst baldırıma sapladı. Damarıma çok az kalmış. Ne olduğunu anlayamadım. Karnımdan bıçaklandığımı sandım. 'Kanserden ölmüyorum ama böyle ölüyorum' diye düşündüm. Çok şükür''.

DAMAT: ''KENDİ HÜR İRADEM VAR''

''Sivil toplum örgütleri nerede'' diye soran Damat, ''3 gündür gerçekten çok büyük bir linçe uğruyorum. Kadına şiddete hayır diyorum. Kendi hür iradem var. Kadınların da biraz korkusuz olmasını istiyorum'' yanıtını verdi. Damat, ''Sizi arayan siyasiler oldu mu'' sorusunu da ''Akşam Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı. Siyasetten uzak biri olduğum için isimlerini hatırlamadığım milletvekilleri aradı. Başkanımız da geldi, sağ olsun. Bu olay benim başıma geldi. Geldiyse de bir barış olsun artık. Ben, kanser tedavisi gören, Tekirdağ'da normal makyözüm. Hiçbir alakam yok. Sanki Türkiye böyle bir sallandı, gitti, geldi. Bir Göknur Damat yüzünden. Bu çok acı bir şey'' şeklinde yanıtladı.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Kanser Saldırı Seçim