Çukurova Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Yeni oluşan Çukurova Belediye Meclisi ilk toplantısını yaparak, ilk dönemin startını verdi.

Çukurova Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Yeni oluşan Çukurova Belediye Meclisi ilk toplantısını yaparak, ilk dönemin startını verdi. Yeni seçilen meclis üyelerine “hayırlı olsun” diyerek, başarılar dileyen Başkan Soner Çetin, “Uyum içinde önemli hizmetlere imza atacağız” dedi. İlk toplantıda meclis başkanvekilleri ve meclis katipleri seçimi de yapıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde oluşan Çukurova Belediye Meclisi ilk toplantısı yaparak, meclis başkanvekilleri ve meclis katipleri seçimini gerçekleştirdi.

Ulu Önder Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan ilk oturumda konuşan Başkan Soner Çetin, “Yeni dönemin startını veriyoruz. Tüm meclis üyelerine hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Soner Çetin, yeni dönemde önemli hizmetlere imza atılacağına inandığını belirterek, “Uyum içinde bir dönem geçireceğimiz. Geçmiş dönemde hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adaletli hizmet götürdük. Meclis üyeleri arasında da hiçbir ayrım yapmadık. Bu anlayışımız yeni dönemde de devam edecek. Grup kararı alınanlar hariç hemen hemen tüm kararlarımız oy birliği ile geçti. Başarı olacaksa bu hepimizin ortak başarısı olacaktır” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Meclisinin çok düzeyli ve kaliteli isimlerden oluştuğunu vurgulayan Başkan Çetin, “Bu meclis uyumlu çalışmalarıyla örnek olacaktır” ifadesini kullandı.

KARAKUŞ BAŞKANVEKİLİ OLDU

Başkan Soner Çetin’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Buna göre Meclis 1. Başkanvekilliğine Mustafa Karakuş, Meclis 2. Başkanvekilliğine de Elif Uzun seçildi.

Meclis Katiplikleri ise Ziyneti Emre ve Elif Uzun’dan oluştu. Kasım Üre ve Cahit Benli ise yedek meclis katibi seçildi.

Etiketler
Çukurova Para