CHP Şişli adayı Keskin'den CHP'lilere provokasyon uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Gülbahar Mahallesi Seçim ofisini ziyaret etti.

CHP Şişli adayı Keskin'den CHP'lilere provokasyon uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Gülbahar Mahallesi Seçim ofisini ziyaret etti.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Keskin, yaptığı konuşmada seçimleri büyük bir farkla kazanacaklarını belirterek partilileri provokasyona gelmemeleri yönünde uyardı.

Seçim kampanyalarının başından beri her yerde afiş ve pankartlarının sabote edildiğini söyleyen Keskin, “Mütevazı bütçemizle bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Varsın bizi engellemeye çalışsınlar. 31 Mart akşamı kaybeden onlar olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Şişli Balkan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret etti.

Derneğin Esentepe’deki yerinde yapılan toplantıya katılan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal yaptığı konuşmada Şişli'de Muammer Keskin, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu için oy isteyerek, “20 yıldır Şişli için bir şey yapamadılarsa bundan sonra da yapamazlar. Oylarınızı kendisi için, kendi çevresinin çıkarları için kullanacak kişiye değil, Şişli halkına hizmet edecek olana verin” dedi.

Ünal’ın ardından söz alan Keskin de yaptığı konuşmaya derneğin girişinde yazan bir söze dikkat çekerek başladı: “Birbiriniz hakkında değil, birbirinizle konuşun.” Bu sözün Balkan kültürünü çok iyi yansıttığını söyleyen Keskin, “Yıllardır yaşadığınız bu güzel mahallenize göz diktiler. Yeşil alan ilan edip sonra da rantçılara açacaklar. Sulukule'de yaptıklarını burada da yapacaklar. Zihniyetleri para ve rant üzerine kurulu. Öyle olmasaydı Ali Sami Yen Stadyumu’nu yeşil alan yaparlardı. Çok mücadele etmemize rağmen kurtaramadık.” dedi.

Belediye seçimlerini açık ara kazanacaklarına emin olduğunu da sözlerine ekleyen Keskin, “Bu rant düzenine izin vermeyeceğiz. Belediye halkın belediyesi olacak. Seçimlerden sonra hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm yurttaşlar eşit hizmet alacak. Hep beraber Şişli’de mavi gökyüzünü, yeşil alanı çoğaltacağız. Sizlerin onayı olmadan çivi dahi çakmayacağız. 5 yılın sonunda bize oy vermiş olun veya olmayın mutlu olacaksınız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Kastamonu Loç Yöresi Kalkınma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

41 yıldır Şişli’de yaşadığını belirten Keskin, “Geceleri de burada yaşayan bir başkanınız olacak. Şişli uzun yıllardır betonlaşma saldırısı altında. Artık bir tane yeşil alanımız kalmadı, yaşanmaz bir yer haline geldi. Bu ilçede daha sağlıklı yaşamak hepimizin hakkı. Uyuşturucu madde bağımlılığı bu mahallenin problemlerinden biri. İlçemizi bu illetten temizleyeceğim. Bir tek çocuğumuzun hayatını kurtarsak her şeye değer. Mahalle Evleri’yle yaşlı, çocuk ve kadınlarımıza alan açacağız. Psikolojik ve fiziki destek vereceğiz. Bunların tamamını Şişli Belediyesi’nin kaynaklarını Şişli için harcayarak gerçekleştireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Erzincan Kemaliye Kabataş Köyü Derneği’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’ın da katıldığı ziyarette konuşan Keskin, “Şişli'de demokrasi mücadelesi veren, insan haklarına saygılı herkesin adayıyım. 31 Mart akşamına kadar CHP rozetiyle oy isteyeceğim ancak 1 Nisan’dan itibaren hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz” dedi.

Şişli'nin otopark problemini çözmek için ilk etapta 10 bin araç kapasiteli 31 otopark yapacaklarını söyleyen Keskin, “İlçemiz yeşil alan konusunda İstanbul’da Bağcılar’dan sonra 2. sırada. Apartmanlarımızın iç bahçelerini belediyenin kaynaklarıyla yeşil alana dönüştüreceğiz ve böylece 1,5 milyon metrekare yeşil alan kazandıracağız” dedi.

Konuşmanın ardından Şişli’deki çarpık kentleşme ile ilgili fotoğrafları gösteren Ahmet Ünal da “Bu çağ dışı manzarayı yaratanlar 20 yıldır Şişli'yi yönetenlerdir. 20 yıldır bu problemleri çözmeyenler bundan sonra hangi yüzle çıkıp oy istiyorlar” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Kurtuluş'taki Kastamonu Cideliler Derneği’ni ziyaret etti.

Cenaze ve piknik gezilerinde belediyeden araç istediklerini söyleyen bir dernek üyesi “gerekirse yakıtını da biz koyarız" dedi. Bu sözler Keskin’i duygulandırdı. “Emekçilerin yoğun olduğu bir ortamdayız. Tabii ki belediyenin görevidir. Cenazelerinizde olsun mutlu günlerinizde olsun her daim yanınızdayız" diyen Keskin, Şişli'nin gelirlerini Şişli için harcayacaklarını belirtti.

“Bizler rantçı değil halkçı bir belediye inşa edeceğiz. Adaylar her seçimde gelir, tutamayacakları sözler verirler ve sonra hiç ortalıkta gözükmezler. Size söz veriyorum her zaman aranızda olacağım. Bana ulaşma sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Her yerde söylüyorum; Asla tutamayacağım bir sözü vermem” diyen Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: Hepinizin bildiği gibi belediye borç batağının içinde. Bunun sebebi de rant çeteleridir. Bunlarla hep beraber mücadele edeceğiz ve Şişli’yi bu çetelerden temizleyeceğiz.

Etiketler
Şişli Provokasyon Seçim Cumhuriyet Halk Partisi