Murat Boz ile Aslı Enver pişti oldu

Didem İnselel ve Ceren Moray’la Kuruçeşme’de yemek yiyen Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz’un gelmesi üzerine, mekanı hemen terk etti.

Murat Boz ile Aslı Enver pişti oldu

Cadde'nin haberine göre; Aslı Enver, ‘Kavak Yelleri’ dizisinden rol arkadaşları Didem İnselel ve Ceren Moray’la Kuruçeşme Marina Balık’ta yemek yedi.

İddiaya göre, Enver’in Instagram hesabından paylaştığı hikayeyi gören eski sevgilisi Murat Boz, kısa süre sonra mekanda boy gösterdi. Bir anda şarkıcıyı karşısında gören oyuncunun morali bozuldu ve arkadaşlarından müsaade isteyerek masadan kalktı.

Kapıda bekleyen gazetecilerden kaçmak için telefonla konuşma taktiğini uygulayan Enver, valenin otomobilini geç getirmesi nedeniyle, soru yağmuruna tutuldu. ‘İstanbullu Gelin’in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Boz’un mekana gelmesiyle ilgili, “Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim” demekle yetindi. Enver’den bir saat sonra kapıda görülen Moray ve İnselel, yemekten artan balıkları sokak kedilerine yedirdi. Moray, “Murat Bey’i gördünüz mü?” sorusuna, “Martılar, Didem, Aslı ve ben vardık. Murat diye biri hiç girmedi içeri. Giren olduysa da, kimliğine bakmadık” diyerek kaçamak yanıt verdi.

Etiketler
Aslı Enver Çeşme Murat Boz