Benzema sözleşme uzatmaya hazırlanıyor

Real Madrid, Benzema'nın 2022'de sona erecek sözleşmesini 2023'e uzatacağını bildirdi.

Benzema sözleşme uzatmaya hazırlanıyor

Marca gazetesi, Real Madrid'in Karim Benzema'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldığını duyurdu.

Habere göre Real, bu sezon istikrarlı bir performans sergileyen Benzema'nın sözleşmesini uzatmak için oyuncuya teklif götürdü. Eflatun Beyazlılar, 30 yaşından büyük oyunculara 1 yıldan fazla sözleşme teklif etmeme politikasını Benzema'da da devreye soktu. Buna göre 2022 sonunda sözleşmesi sona erecek Benzema'ya 1 yıl daha uzatma teklifi yapıldı. Yeni sözleşmedin 2020-21 sezonunun bitiminden önce yapmayı planlanıyor.

2009'da Olympique Lyon'dan Real Madrid'e transfer olan ve o dönemden bu yana kulübe hiçbir zaman sözleşmesinin uzatılması talibiyle gelmezken,sözleşme uzatma taleplerini hep Real Madrid yaptı.

Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Atalanta galibiyeti sonrası Real Madrid'de en az 2023'e kadar oynamak istediğini söyleyen Benzema, "Başkan sözleşmemi yenilemek isterse kpım açık" ifadelerini kullanmıştı.

Benzema'nın eski kulübü Lyon da Fransız yıldızı kariyerinin son yılında eski formasıyla oynatmak istiyor. Benzema, 2023'te Madrid ile sözleşmesi sona ererse 35 yaşında eski takımına katılabilecek.

Etiketler
Real Madrid