Mahkeme kararını verdi! Ali İhsan Varol...

Bir dönem eşi Ayşe Varol'a şiddet uyguladığı iddia edilen ancak çıkan bu iddiaları sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yalanlayan Ali İhsan Varol ve Ayşe Varol'un boşandığı ortaya çıktı.

Mahkeme kararını verdi! Ali İhsan Varol...

Ali İhsan Varol’un daha önce eşi Ayşe Varol’a şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Ayşe Varol, eşinin kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. Ekranların sevilen ismi Ali İhsan Varol hakkında daha sonra 3,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. Ali İhsan Varol, daha sonra hakkında çıkan bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

GİZLİCE BOŞANDILAR

İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı olarak görülen davada Ali İhsan Varol ile davalı Ayşe Varol çocuklarıyla birlikte katıldı. Yaklaşık yarım saat süren duruşmada mahkeme taraflara boşanma konusunda anlaşıp anlaşmadıklarını sordu. Varol çifti boşanmak istediklerini mahkemede bir kez daha tekrarlamaları üzerine, mahkeme tarafların boşanmasına karar verdi. Mahkeme çocuğun velayetini anneye verirken çiftin birbirinden ne kadar tazminat ve nafaka istediği açıklanmadı.

Mahkeme kararını verdi! Ali İhsan Varol... - Resim : 1

Etiketler
Mahkeme Para Şiddet