Pazarda AKP'yi eleştirdiği için gözaltına alınan Dürdane Özselgin yaşadıklarını anlattı

Çatalca Pazarı'nda alışveriş yaparken tartıştığı bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan 63 yaşındaki Dürdane Özselgin yaşadıklarını anlattı.

Çatalca Pazarı'nda alışveriş yaparken tartıştığı bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan 63 yaşındaki Dürdane Özselgin yaşadıklarını anlattı.

ANKA Haber Ajansı'na yaşadıklarını ve gözaltına alınma anını anlatan Özselgin, kendisinden şikayetçi olan kişiyle ilgili olarak, "Ben senin anandan emdiğin sütü burnundan getireceğim" diyerek çok iğrenç küfürler etti" diye konuştu.

Özselgin'in açıklamaları şöyle:

"Yaşadığım şeyleri biraz önce de anlattım. Tartışma çıktı pahalılık üzerine pazarda. Sonra AKP'li bayan işin içine karıştı. O da savunmaya kalktı AKP'yi. Ben de dedim, yediniz yediniz bitirdiniz ülkeyi kuruttunuz, artık millet acından ölüyor, dedim. O da bana hakaretler küfürler yağdırdı. Ben hiç küfür etmedim. Ülkenin çivisini çıkardınız yıllardır, dedim, sömürdünüz bitti ülke elden gitti deidm. Ben kendim için değil ülkem için üzülüyorum. Bir sürü çocuklar sersefil öldürülüyor, dedim, aç kalıyorlar dedim. "Kim aç?" dedi. Görmüyor musun çevreni, herkes aç, dedim. Ülkenin çivisini çıkardınız bitirdiniz kuruttunuz ülkeyi, dedim. O da bana küfür ve hakaret etti. Ben de gittim. Giderken iki tane bayan oradan çıktılar dediler ki "Abla sen şaşırdın mı buna uyuyorsun. Bunlarla başa çıkılmaz. AKP'nin insanları sonuçta" dediler.

Benim arkamdan "Ben senin anandan emdiğin sütü burnundan getireceğim" diyerek çok iğrenç küfürler etti. Sonra arkadaşımın evine gittim. Orada komşular da gelmişlerdi hoşgeldine bana. Otururken saat on bire doğru hem polis hem jandarma konvoy halinde gelip aldılar."

Etiketler
Gözaltı Çatalca