The Batman yıldızı Robert Pattinson’ın Catwoman yorumu

The Batman filminde Catwoman karakterine Zoe Kravitz’in hayat vereceği netlik kazandı. Peki Robert Pattinson bu seçim hakkında ne düşünüyor?

The Batman yıldızı Robert Pattinson’ın Catwoman yorumu

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği The Batman filmi son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Önce merakla beklenen yapımın başrolü olan Ben Affleck ayrılık kararı aldı. Onun ardından Bruce Wayne rolü için Robert Pattinson seçildi. Onun ardından önemli rolleri kimlerin üstleneceği çok merak ediliyordu. Söylentilerle geçen günlerin ardından yeni Catwoman’ın Zoe Kravitz olacağı netlik kazandı.

Oyuncunun Zazie Beetz ve Alicia Vikander gibi isimleri geride bırakarak rolü kapan isim olduğu söyleniyor.

The Batman yıldızının Zoe Kravitz mutluluğu Çizgi romanlardan biliyoruz ki Batman ve Catwoman’ın kimyası çok önemli.

Bu sebeple Robert Pattinson ve Zoe Kravitz’in kamera önündeki uyumu çok merak ediliyor. Bunu görmemize daha çok var.

Fakat başrolde seyredeceğimiz Robert Pattinson kendisine yöneltilen sorunun ardından bu önemli rol için Zoe Kravitz’in seçilmesi hakkında ne düşündüğünü açıkladı. Cinemablend‘e konuşan oyuncu şu sözleri sarf etti:

“Evet! Zoe Kravitz harika. Onu çok çok uzun yıllardır tanıyorum. En azından on senedir arkadaşız. Kesinlikle şahane bir tercih.”

İkilinin uzun zamandır tanışıyor olması ve çoktan arkadaş olmaları Batman ve Catwoman’ın kimyasının iyi olacağına dair ilk göstergeler. Umuyoruz The Batman konusundaki beklentilerimiz boşa çıkmaz.

(log.com)

Etiketler
Batman Film Seçim