Yenimahalle’nin çocukları yazı dolu dolu geçiriyor

Yenimahalle Belediyesi’nin yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenlediği yaz okulları, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisi eşliğinde başladı.

Yenimahalle’nin çocukları yazı dolu dolu geçiriyor

Yenimahalle Belediyesi’nin yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenlediği yaz okulları, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisi eşliğinde başladı. Yaz okulu eğitiminin heyecanını doyasıya yaşayan çocuklar, alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde ilk derslerine başladı.

Yoğun eğitim dönemi sonrası öğrencilerin yaz tatilini kendilerini geliştirerek ve eğlenerek geçirmeleri için yaz okulu düzenleyen Yenimahalle Belediyesi’nde, spor kulübü bünyesinde eğitimler yaz boyu devam edecek.

Yaz okulu 9 ayrı branşta yapılıyor

7-14 yaş aralığındaki çocuklar, basketbol, futbol, hentbol, voleybol, jimnastik, badminton, kick boks, masa tenisi, halk oyunları gibi fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak 9 ayrı branşta, alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde eğitim alacak.

24 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek olan yaz okuluna çocuklarını yazdırmak isteyen ilçe sakinleri, Gazi Mustafa Kemal Spor Merkezi içerisinde bulunan kayıt bürosundan başvurularını yapabilecek.

Yenimahalle’de spor tüm yıl devam edecek

Yenimahalle’de çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını arttırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulacak olan Yenimahalle Spor Akademisinde eğitimler yaz okulu sonrası yıl boyunca devam edecek.

Ayrıca vatandaşlar, 0312 344 09 71 numaralı telefonu arayarak yaz okulları hakkında bilgi alabilir.

Etiketler
Ankara Okul