Söz dizisi 79. bölüm ilk sahnesi yayınlandı

Söz dizisinin yeni bölümünün ilk sahnesi yayınlandı.

Söz dizisinin 79. bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Söz'ün 78. bölüm ilk sahnesi

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, Derya’nın başına gelenlerin hesabını sorabilecek mi?

Derya’nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Mayına basan Aşık’ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zora durumda bırakır.

Derya’nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya’nın başına gelenlerin hesabını Linda’dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda’nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda’ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz’a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz’un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan’ın yanına sığınır.

Eylem’in Tarık vasıtasıyla Linda’nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda’yı köşeye sıkıştıran Yavuz’un yolu Tim ile kesişir.