Mahir Doğan çalışkanlığı ile fark yaratıyor

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Doğan, ilçedeki Taksi Durakları çalışanlarını ziyaret etti.

Mahir Doğan çalışkanlığı ile fark yaratıyor

CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan gece yarısı taksi duraklarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediyesi Başkan aday adayı Mahir Doğan, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günün erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, çalışmalarına gece saatlerinde de devam ediyor.

CHP’nin Avcılar Belediye Başkan Adaylığı için ismi en fazla ön plana çıkan Mahir Doğan, dün gece Avcılar’da bulunan taksi duraklarını ziyaret ederek, farkını ortaya koydu. Kitlelerden çok bire bir temas kurarak seçim çalışmalarını yürüten Doğan’ın gece yarısı gerçekleştirdiği taksi durakları ziyareti taksi şoförleri tarafından da takdir edildi.

Taksiciler Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Projelerini anlatan Mahir Doğan, “hakkın ve halkımızın desteği ile bu görev bize nasip olursa, şehir içi trafiğinin rahatlatılması için, ilçemizin yeni otopark alanları oluşturacağız. İlçemizde trafiği rahatlatıp, vatandaşlarımızın daha rahat hareket edebilmesinin önünü açacağız” dedi.

Mahir Doğan; dernekler, Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar, esnaflar, kadınlar, öğrenciler, gençler ve halk ile sürekli bir araya gelip Avcılar’ı birlikte yönetmek istediğini dile getirdi.

Taksici durağında çay ikram edilen Doğan’a, sıcak ve samimi bir havada geçen sohbetin ardından taksicilere çalışmalarında başarı dileyip duraktan ayrıldı.

Etiketler
Avcılar