MTV ödüllerinde Madonna'ya tepki

Madonna'nın dün gece düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri'nde geçen hafta yaşamını yitiren Aretha Franklin'i anarken yaptığı uzun konuşma tepki çekti.

MTV ödüllerinde Madonna'ya tepki

Madonna'nın dün gece düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri'nde geçen hafta yaşamını yitiren "soul müziğin kraliçesi" Aretha Franklin'i anarken yaptığı uzun konuşma, bazı izleyiciler tarafından eleştirildi.

Madonna'nın 5 dakika süren konuşmasının çoğunda kendi kariyeri hakkında anektotlar anlatması sosyal medyada tepki çekti.

"Madonna'nın Aretha'yı anacağını sanıyordum ama kendisini andı."

Konuşmasına, kariyerine Aretha Franklin'in "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" şarkısını söyleyerek başladığını anlatan Madonna, "iki büyük Fransız prodüktöre" şarkıyı söylediğini ama hiçbirinin kendisini ciddiye almadığını söyledi:

"Neden alsınlardı ki? Beyaz bir kız gelip tüm zamanların en büyük soul şarkıcısının bir parçasını söylüyor."

Madonna sonrasında prodüktörlerin kendisini haftalarca aramadığını ama kendisini Paris'e götürüp bir yıldız yapmak istediklerini anlattı:

"Sonrası malum. Muhtemelen size bu hikayeyi neden anlattığımı düşünüyorsunuz. Burada bir bağlantı var. Çünkü bunların hiçbiri Soul Kraliçesi olmadan mümkün olamazdı. Bugün bulunduğum yere gelmemi sağlayan odur ve buradaki pek çok kişiyi de etkilediğini biliyorum. Hepimize güç verdiğin için sana teşekkür ediyorum. S-A-Y-G-I. Kraliçe çok yaşa."

'Umarım özür dilerler'

Konuşmanın ardından tweet atanlardan biri ise çok sayıda kişinin aklından geçenleri yazdı:

"Bu kesinlikle Aretha hakkında bir konuşma değildi."

"Umarım Video Müzik Ödülleri, Madonna 'nın Aretha Franklin'in mirasına böyle saygısızlık etmesine izin verdikleri için bir özür yayınlar"

Etiketler
MTV Madonna