AKP'de garip korku: CHP sesimizi kısmak için kanun teklifi hazırlıyor, susmayacağız!

Eski futbolcu ve AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan CHP'nin seslerini kısmak için kanun teklifi hazırladığını söyledi. Özalan'ın paylaşımında adı geçen İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise tweeti alıntılayarak "Sesimizi kısamayacaklar" dedi.

AKP'de garip korku: CHP sesimizi kısmak için kanun teklifi hazırlıyor, susmayacağız!

GERÇEK GÜNDEM - Eski futbolcu ve AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan CHP'nin seslerini kısmak için kanun teklifi hazırladığını söyledi. Özalan'ın paylaşımında adı geçen İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise tweeti alıntılayarak "Sesimizi kısamayacaklar" dedi.

Özalan, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"CHP, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun'u susturmak için kanun teklifi hazırladı. İletişim Başkanı'na "İletişim kurma" diyorlar.

Yalanları, iftiraları ve algı operasyonları ellerinde patlayınca deliriyorlar. Hazırladıkları teklif, İletişim Başkanımızın başarısının tescilidir."

AKP'de garip korku: CHP sesimizi kısmak için kanun teklifi hazırlıyor, susmayacağız! - Resim : 1

Özalan'ın paylaşımını hesabından alıntılayarak cevap veren Fahrettin Altun ise şunları söyledi:

"Sayın vekilim, hakikate gönül vermiş milyonlarca insanımızla birlikte siz de biz de bunların tüm yalanlarını, iftiralarını ve 5. kol faaliyetlerini her fırsatta yüzlerine vuracağız. Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız."

AKP'de garip korku: CHP sesimizi kısmak için kanun teklifi hazırlıyor, susmayacağız! - Resim : 2

Sosyal medya kullanıcıları ikilinin konuşmasını alıntılayarak "Muhalefet olmaya özenmişler" değerlendirmelerini yaptı. Özalan ve Altun'un konuşması kullanıcıları güldürdü.

Etiketler
Fahrettin Altun İzmir Futbol Milletvekili