Yandaş gazeteci, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karalamak isterken rezil oldu

ABB'nin AKP'li meclis üyesi, Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı yandaş Sinan Burhan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karalamaya çalıştı. Ancak Burhan'a gelen cevap, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Yandaş gazeteci, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karalamak isterken rezil oldu

GERÇEK GÜNDEM - ABB'nin AKP'li meclis üyesi, Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı yandaş Sinan Burhan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karalamaya çalıştı. Ancak Burhan'a gelen cevap, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Burhan, paylaştığı videoya "Meclis üyesi olarak gezdim.Ankara’da ulaşım koronaya teslim. Korona en çok ulaşımdan yayılıyor. Algı belediyeciliğini bırakın Ankaralı canıyla uğraşıyor.⁦⁦" notunu ekleyerek Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Süleyman Soylu, Fahrettin Koca gibi isimleri etiketledi.

Burhan'a cevap Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'den geldi. Gültekin'in tweetleri şöyle:

1- Sn. @snnburhan, - Videonuzdaki otobüslerden biri halk otobüsüdür.

- DİĞERİ İSTANBUL'DA HİZMET VEREN VE GÖRÜNTÜSÜ NE ZAMAN ÇEKİLDİĞI BELLİ OLMAYAN METROBÜSTÜR
- Buna "insanların aklıyla alay etmek" denir. Bu durumda iftira ederek algı yapan kim?

2- Metroda UHK kararı gereğince oturma kapasitesinin tamamı ile ayakta %50 kapasite yolcu taşınabilmektedir.

- Orada otobüsler için tek durak/tek hat değil 9 durak/24 hat var, 17.00'den 20.30'a kadar ortalama 10 dakikada bir hizmet verilmektedir. Yolcu ortalaması 35 kişidir.

3- Ayrıca dinozor heykelleri ile donatılan bir kente nüfusu artmasına rağmen 7 senede 1 adet bile otobüs almamak sizin yönetim anlayışınızın bir eseridir. Merak etmeyin, otobüs sorununu da @mansuryavas06 Başkan çözecektir.

Metrobüs? Hay Allah, aklımdan çıkmıyor.
Saygılar.

Etiketler
Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi