CHP Edremit Gençlik Kolları'ndan İzmirli depremzedelere yardım

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Edremit Gençlik Örgütü, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

CHP Edremit Gençlik Kolları'ndan İzmirli depremzedelere yardım

CHP’li gençler Edremit’ten götürdükleri ihtiyaç malzemelerini Bayraklı ilçesindeki depremzedelere teslim etti.

Geçtiğimiz hafta Ege Denizi’nde Seferihisar açıklarında yaşanan ve İzmir’de yıkım ve can kayıplarına neden olan depremin ardından CHP’li gençler yardım için seferber oldu.

İzmir’i ve ülkemizi yasa boğan depremin ardından CHP Edremit İlçe Gençlik Kolları tarafından başlatılan yardım kampanyasında hayırseverlerin de katkısı ile kısa süre içerisinde temel ihtiyaçlar olan; ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, her yaş ve cinsiyete göre iç çamaşırı ve kuru bakliyat ürünlerin yer aldığı iki kamyon dolusu yardım malzemesi toplandı.

Gençlik Kolları Başkanı Cemal Kayan ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri İzmir’e giderek yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.

CHP Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemalettin Kayan, “Yaşadığımız bu acı günlerde gün bir olma günüdür.

İzmir’de depremden mağdur olan kardeşlerimize destek olmak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız kampanyamıza destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Acılar paylaştıkça azalır anlayışı ile karınca kararınca destekte bulunmak istedik. Bu vesile ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan ise öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Özcan, “Depremin olduğu gün hemen harekete geçerek kısa sürede depremzedelerin yanında olan gençlerimize ve yardımlaşma duygusu ile katkı veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Yaşanan acıların son bulması dileği ile tüm İzmirliler’e ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Etiketler
İzmir Edremit