Broşür dağıtan CHP'li gençlere meclis üyesinden darp iddiası

İl Başkanlığı öncülüğünde bastırılan ve "İşte rant budur" başlıklı broşürleri dağıtan Cumhuriyet Halk Partili gençlerin, Ak Parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Soner Yıldız tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Broşür dağıtan CHP'li gençlere meclis üyesinden darp iddiası

İl Başkanlığı öncülüğünde bastırılan ve "İşte rant budur" başlıklı broşürleri dağıtan Cumhuriyet Halk Partili gençlerin, AKP Serdivan Belediye Meclis Üyesi Soner Yıldız tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Konuya ilişkin iddia CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı'dan geldi. Konyalı, darp edildiklerini öne süren gençlerin, kendisine olayı şöyle aktardığını anlattı:

"DARP ETTİ"

"Beşköprü Mahallesinde "işte rant budur" broşürü dağıtırken, Ak parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Soner Yıldız yanımıza gelerek sert ve tehditvari bir üslupla broşürleri geri toplamamızı istedi. Biz de toplamayacağımızı söylememiz üzerine üzerimize yürüyüp, ilçe yöneticimize saldırdı, araya ayırmak için girdiğimizde bizi de darp etti. Hakaretler ve küfürler ile ben "bu mahallenin patronuyum" deyip bulunduğumuz bölgeden gitmemizi istedi. Bunları söylerken elini sürekli belindeki kesici/delici alete yöneltiyordu."

"BİZİM GENÇLERE MAFYACILIK OYNAMIŞ"

Konyalı, olayla ilgili Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a tweet atarak, şunları yazdı:

SERDİVAN BELEDİYESİ'NDEN SUÇ DUYURUSU

Öte yandan Serdivan Belediyesinin, CHP tarafından dağıtılan sözkonusu broşürler ve içeriğindeki ifadelerle ilgili Savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi.

Etiketler
Serdivan AK Parti