Beşiktaş'ın altyapı sorunları tek tek çözülüyor

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Beşiktaş’ın yıllardır çözüm bekleyen altyapı sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ın altyapı sorunları tek tek çözülüyor

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Beşiktaş’ın yıllardır çözüm bekleyen altyapı sorunlarını çözmeye devam ediyor.

İlçenin ana arterlerinden Şair Nedim ve Nüzhetiye Caddesi’ndeki altyapı ve asfalt sorunu çözüme kavuşturuldu. Esnaf ve vatandaşlar yapılan çalışmalar dolayısıyla Beşiktaş Belediyesi ekiplerine ve Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

Pandemi süreci boyunca sokağa çıkma yasaklarını fırsata çevirerek vatandaşlara hizmet götüren Beşiktaş Belediyesi, aynı zamanda ilçenin yıllardır sıkıntılı olan alt yapı sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor.

Ortaköy Dereboyu Caddesi’nde yaşanan su baskınları ve yol çökme sorunları geçtiğimiz aylarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle çözülürken, Beşiktaş’ın önemli ana arterlerinden olan Şair Nedim ve Nüzhetiye Caddesi’ndeki altyapı ve asfaltlama çalışmaları da tamamlandı.

Yapılan çalışma sonrası vatandaşlar daha kaliteli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Yol çalışmalarının tamamlanması hem vatandaşı hem de esnafı memnun etti.

Mahalle esnafı Adnan Yeşiltaş; ‘’ Engebeli bir yol vardı. Araçlar gerçekten ciddi bir sıkıntı çekiyordu. Çukurlar vardı ve cadde üzerinde olan insanlar sesten gerçekten rahatsız oluyordu’’ dedi. Mahalle sakini Ali Pektaş ise; ‘’ En azından artık aşağıları su basmayacak. Yukarıdan gelen su buradan tahliye olacak. Bence de olması gereken en güzel şeyi yaptılar. Sonuçta çok güzel bir caddemiz oldu. Buradan belediye başkanımız Rıza Akpolat’a çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da ‘’Beşiktaş'ın 50 yıllık altyapı sorunlarını sıraya koyduk, kimseye imtiyaz tanımadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği halinde teker teker çözüyoruz. Beşiktaşımızın iki büyük caddesinin altyapı ve asfaltlama çalışmasını bitirdik. Aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarına Beşiktaş halkı adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ta altyapı sorunlarını çözeceğiz. Tarihi bir ilçede altyapı çalışmasını sürdürmek oldukça zor bir durum. Tarihi koruyarak en iyi ve en sağlam hizmeti halkımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Beşiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi