Testere'yi izlemek için öneriler

Testere gerek konusu ve gerekse oyunculukları ile oldukça beğenilen ve daha sonra devam filmleri de çekilen korku ve gerilim türünde bir filmdir.

Testere'yi izlemek için öneriler

Testere gerek konusu ve gerekse oyunculukları ile oldukça beğenilen ve daha sonra devam filmleri de çekilen korku ve gerilim türünde bir filmdir. İnternet sitemiz üzerinde yüksek çözünürlükte ve sorunuz testere izle seçeneği ile izleyebileceğiniz filmin konusu ise şu şekildedir; Film kendine testere lakabını takmış oldukça sıra dışı tekniklerle kurbanlarının ölümüne sebep olan bir seri katili konu almaktadır.

Testerenin en büyük takıntısı ise hayatlarının çeşitli dönemlerinde çok büyük hatalar yapmış ya da suç işlemiş kişileri ölümle yüzleştirerek onlarla ödülünün hayatta kalma olduğu bir oyun oynamaktır. Sırf bu oyun için kimsenin bilmediği bir alanda çeşitli tuzaklara kurarak kurbanların hayatta kalabilmek için ne derecede acıya katlanabileceklerini öğrenmek istemektedir. Kurbanlarının önünde sadece 2 seçenek vardır, Ya dayanılmaz acılara katlanacak yada testere’nin bizzat kendi hazırladığı tuzaklarda oldukça kötü bir şekilde can verecektir.

Bu oldukça tehlikeli ve zeki katilin son kurbanları ise Adam ve Dr.Lawrence Gordon’dur. Son kurbanların görünürde hiçbir ortak bağları bulunmamaktadır. Çünkü bu iki kurbanda daha önce birbirlerini hiç tanımamışlardır. Tek ortak noktaları ise bilmedikleri bir yerde bilmedikleri bir odada zincire bağlanmış halde psikopat bir seri katilin elinde olduklarıdır. Yerde yatan ve kanlar içindeki yabancı ise bu ikiliyi fena halde tedirgin etmektedir. Görünüşten anlaşıldığı kadarı ile yerde yatan adam içinde bulunduğu duruma dayanamayarak intihar etmiştir. Testere’nin onlar için bıraktığı ip uçlarını takip ederek ne denli zor ve tehlikeli bir durumda kaldıklarını anlamışlardır. Hayatta kalmak için sadece 8 saatleri bulunmaktadır. Bu süre sonunda kazanan kişi hayatta kalacaktır. Yoksa her ikisi de psikopat katil Testerenin gazabına uğrayacaktır.

Film ilerledikçe ise bu seçilen iki kişinin rast gele seçilmediği anlaşılmaktadır. Her ikisi de geçmişte yaptıkları hatanın bir bedeli olarak bu kimsenin bilmediği ve ölümün her tarafta olduğu yere getirilmişlerdir. Bu 2 kurbanın bu sekiz saatte ya el ele verip zincirlerden kurtulmanın yolunu arayacak ya da içlerinden biri diğerini öldürecektir.

Heyecanın ve gerilimin bir saniye olsun azalmadığı bir filmde zeka ve yeteneğin kötü niyetli kişilerde ne kadar tehlikeli olabileceği ve insanın geçmişinin bir şekilde ondan hesap soracağıdır. Sinemaya yeni bir soluk getiren film kendi türünün en orijinal ve çığır açan filmleri arasında yer almaktadır.

İnternet sitemizde Testere filmi dahil birbirinden güzel filmleri yüksek kalitede, donma yaşamadan ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Özellikle dünya ve Türk sinemasının en yeni filmleri en hızlı ve en kaliteli şekilde internet sitemizde sizlerle buluşmaktadır. İnternet sitemizde internet hızınıza göre farklı izleme kalitelerinde film izle seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca filmlerin geniş açıklamaları, imdb puanları, film izleme seçenekleri ve film izleyenlerin yorumları da internet sitemizde yer almaktadır. Bu sayede zamanın oldukça değerli olduğu günümüzde filmleri izlemende önce fikir sahibi olabilir diğer film severlerin görüş ve düşüncelerini dikkate alabilirsiniz.

Dilerseniz sizde izlediğiniz filmlerle ilgili yorum yazarak görüşlerinizi diğer sinema severlerle paylaşabilirsiniz. İnternet sitemiz hem kolay kullanımı hem de istediğiniz filmi kolaylıkla bulma imkanları ile fark yaratmaktadır. İsterseniz internet sitemizin bildirimlerini açarak yeni filmlerin yüklendiğinde yada çok beklediğiniz bir film geldiğinde bilgisayarınıza otomatik bir bildirim gönderilerek bu durumdan haberdar olmuş olacaksınız. Film izlerken sürekli çıkan reklamlarda ve donan filmlerden artık sıkıldıysanız internet sitemiz bu anlamda size en iyi hizmeti en kaliteli ve en teknolojik olarak film izletme hizmeti sunmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Film