SP'li Karaduman'dan AKP'li vekillere: Bu fotoğrafa iyi bakınız

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'dan Meclis'te KHK'lı şehit Burak Zekeriya Altınok konuşması.

GERÇEK GÜNDEM - Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK tarafından şehit edilen, 2017 yılında, polis iken KHK ile ihraç edildiği ortaya çıktı Burak Zekeriya Altınok hakkında çarpıcı bir konuşma yaptı.

TBMM Genel Kurulu'nda KHK'lı şehit Burak Zekeriya Altınok hakkında konuşan Abdulkadir Karaduman'ın KHK'lıların durumuna dikkat çektiği konuşmasından satır başları şöyle:

"Bu fotoğrafa iyi bakınız. Bu fotoğrafta gördüğünüz masum bakışlı çocuk, babası polis memuruyken KHK’yle ihraç edilen, daha sonrasında askerlik vazifesini yerine getirirken şehit olan, kısa bir süre içerisinde terörist kabul edilecek kadar tehlikeli, şehit düşecek kadar vatansever olan Burak Zekeriya Altınok’un yaşadığı zulmü anlatan çocuklarının bakışıdır.

"HESAP VERECEKSİNİZ"

Bu fotoğraf, iktidarda kalmak pahasına insanların hayatını mahveden adaletsizliğin ve ahlak tanımazlığın fotoğrafıdır. Zekeriya Altınok şehit olmasaydı kendisine “terörist” demeye devam mı edecektiniz?

Bu fotoğrafı görüp de vicdanı sızlamayanlara “Biz ne yapıyoruz?” diye sormayanlara şunu hatırlatmak istiyorum: Hesap vereceksiniz, tarihin önünde olmasa da Allah’ın önünde hesap vereceksiniz."

Etiketler
Konya Milletvekili Saadet Partisi Şehit