ODTÜ'de akademik takvime Erdoğan ayarı

ODTÜ'de akademik takvimde yapılan değişikliğin Erdoğan'ın katılacağı açılış töreni sebebiyle yapıldığı ileri sürüldü.

ODTÜ'de akademik takvime Erdoğan ayarı

ODTÜ Rektörlüğü’nün, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ODTÜ TEKNOKENT Bilişim İnovasyon Merkezi'nin açılış töreni nedeniyle akademik takvimde değişikliğe gittiği ileri sürüldü.

6-8 Şubat olan ders seçimi ve danışman onayları 11-12 Şubat’a ertelenmişti.

Evrensel’de yer alan habere göre, ODTÜ Rektörlüğü, bir hafta önce öğrencilerine attığı maille akademik takvimde değişiklik yaptığını duyurmuş, 6-8 Şubat’ta gerçekleşecek ders seçimleri ve danışman onaylarını 11-12 Şubat’a ertelemişti.

Rektörlük, Kültür Kongre Merkezi’nde, 9-10 Şubat’ta,13. Aykut Kence Evrim Konferansı’nı düzenlemek isteyen ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu ve Evrim Ağacı’na salondaki tadilat nedeniyle gerçekleşemeyeceğini iletmişti.

Öğrencilere takvim değişikliğiyle ilgili tatmin edici bir açıklama yapılmazken Teknokent’e bulunan firmalara dağıtılan, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök imzalı afişlerde “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan ‘ODTÜ TEKNOKENT Bilişim İnovasyon Merkezi’ açılış törenini onurlandırmanızı dilerim” ifadeleri yer aldı.

ODTÜ'de akademik takvime Erdoğan ayarı - Resim : 1

Törenin 6 Şubat Çarşamba günü saat 13.30’da Aykut Kence Evrim Konferansı başta olmak üzere çeşitli öğrenci etkinliklerine tadilatta olduğu gerekçesiyle verilmeyen Kültür Kongre Merkezi’nde olması dikkat çekti.

Afişlerde katılmak isteyen kişilerin etkinlikten iki gün önceye kadar ad soyad, TC kimlik no ve kurum bilgilerini ilgili e posta adresine göndermeleri gerektiği yazıldı.

Rektörlük tarafından ODTÜ öğrencilerine gönderilen bir başka e postada ise A1 Kapısı’ndan KKM’ye kadar olan yolda asfalt çalışması yapılacağı ve bu sebepten de 3 Şubat Pazar gününe kadar kampüs içi trafiğin söz konusu alanlarda tek yönlü olarak sağlanacağı belirtildi.

Etiketler
ODTÜ