Aylin Nazlıaka: Melih Gökçek'in dosyalarına takipsizlik veren savcı şu anda FETÖ firarisi!

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kanal 42 Televizyonu’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aylin Nazlıaka: Melih Gökçek'in dosyalarına takipsizlik veren savcı şu anda FETÖ firarisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Reaksiyon programında gazeteciler Muhammed Okur ve Rumeysa Zügül’ün sorularını cevaplandırdı.

CHP'li Aylin Nazlıaka, Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yüzden fazla davasına takipsizlik kararı veren savcı Şadan Sakınan’ın şu anda FETÖ firarisi olduğunu ifade etti.

Nazlıaka’nın açıklamaları şu şekildi:

“Milletvekilliği dönemimde bir çok davada yargılandım ve de hepsinden beraat ettim. Özellikle o dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı , hatta bugün devrik başkan olan Gökçek kendince yargıyı adeta bir sopa gibi kullanmak ve beni susturmak amaçlı kullanıyordu. Ben kendisini her eleştirdiğimde bana dava açıyordu. Açtığı bütün davalar düştü. Ve Gökçek’in yüzden fazla dosyasına takipsizlik kararı veren bir savcı, Şadan Sakınan şu anda FETÖ firarisi. Ben bu durumu masanın ortasına bırakıyorum , artık izleyicilerin kendileri bu konuyu değerlendirsinler.”

“Sürecin nasıl devam ettiği” sorusu üzerine Nazlıaka, şöyle devam etti ;

Gökçek’in kendisi benimle ilgili olarak dava açtığında , takipsizlik kararı verilmiyordu. Son derecede düşünce ve ifade özgürlüğü sınırları içerisindeki cümleler olmasına rağmen, Ankara’lıların hakkını korumama rağmen ben ne dersem, gak dedikçe dava , guk dedikçe dava…Bununla birlikte bütün davalarda yargılandım ve de sonuç olarak hepsinden beraat ettim.

“ÖZLEM ZENGİN DÜNÜN MAĞDURU , BUGÜNÜN İSE MAĞRURU OLDU! ”

Aylin Nazlıaka , Özlem Zengin’in çıplak arama ile ilgili yaptığı açıklamalara yönelik ise “Dünün mağduru , bugünün mağruru oldu” açıklamalarını dile getirdi ve sonraki ifadeleri şu şekilde oldu ;

“Özlem Zengin ile ilgili bir açıklama ifade etmek gerekirse , o da “Dünün mağduru , bugünün mağruru oldu” cümlesi şeklinde olur.

Kendini AK Parti’nin inanmadığı politikalarına siper etmesini hiç anlamıyorum. Üstelik de bu kadar , kendini kadın hakları savunucusu olarak ilan eden , bu konuda iddiası olan birisinin bırakın kadınını erkeğini , insan haklarından bu kadar uzak tavır alışını asla ve asla anlamıyorum ve de kendisini kınıyorum.

“Zenginin ifadelerini samimi bulmuyor musunuz?” sorusu üzerine Yılmaz, şöyle devam etti:

“Yapmış olduğu yorum çok çelişkili ve de insanlık dışıdır. Zaten travma yaşamış insanları , bir de sen onursuzsun diyerek , onları onursuz olmakla etiketliyor . Bu gerçekten insanlık dışı” dedi.

NAZLIAKA: “GİDECEKLER! GİDECEKLER! GİDECEKLER!”

Halkın şu an içerisinde bulunmuş olduğu sorunları da dile getiren Aylin Nazlıaka , hükümeti hedef alarak “ Gidecekler ! Gidecekler! Gidecekler!” ifadesini kullandı.

“Halkın yoksunluğu ve yoksulluğuyla mücadelede samimi bir tavır sergilemek lazım. İktidara gelirken ne demişlerdi ? Yoksulluk , yolsuzluk ve yasakları kaldıracaklardı. Ama bunların hepsi tavan yaptı. Bunların yerine “3Z” eklediler. Zam , zulüm , zindan. Şu an bu programı yaparken bile bir çok kaleme zam gelmeye devam ediyor. Dolayısıyla yaşantı vatandaşlar için her geçen gün daha da zorlaşıyor. Yoksul daha yoksul, varsıl daha varsıllaşırken bir diğer yandan da görüyoruz ki ülkeyi yönetenler sadece kendi geleceklerinin derdine düşmüşler. O yüzden söylüyorum, halk bunları görüyor, halk her şeyin farkında . Bu sebeple ilk seçimde gidecekler, gidecekle, gidecekler” ifadelerini kullandı.

Etiketler
FETÖ Aylin Nazlıaka Melih Gökçek Savcı